venčanje Nemanje i Anastasije
Svet

May 13, 2023 20:00

By

Ovo joj ne treba u trudnoći: Anastasiju maltretira Nemanjina sestra, on se ne meša, Ceca nemoćna da pomogne

Odnos Anastasije i Gudeljeve sestre ni trudnoća nije poboljšala

Vest da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju mnoge je obradovala, posebno njene najbliže, međutim, sve mnogo više zanima šta se dešava u Španiji sa svekrvom i zaovom!

Pročitajte: Tek što se saznalo za Anastasijinu trudnoću, prijatelj porodice otkrio – Ceca je trudna, nosi blizance

Odnos Anastasije i Gudeljeve sestre

Instagram

Na samom početku ljubavi Tase i Nemanje Gudelja sve je bilo bajkovito, pa je prija čak posetila Cecu u vili u Ljutice Bogdana kao da je naslutila da će brzo da se orode, ali ubrzo potom krenule su priče da odnosi među njima nisu tako bajni, a u prilog tome govori činjenica da se Tasa na Instagramu ne prati ni sa majkom svog dragog, a ni sa sestrom Vanjom. Međutim, posle dugih meseci ignorisanja snajke, Olivera je popustila i Anastasiji javno čestitala trudnoću.

Pročitajte: Nova slika trudne Anastasije tera na suze – Gudelj ne može da se kontroliše, pevačica podelila emotivan momenat FOTO

Odnos Anastasije i Gudeljeve sestre

Foto: Instagram

I Gudelji i Ražnatovići su presrećni što Tasa i Nemanja čekaju ćerkicu, to je pre svega dar od Boga i dokaz njihove ljubavi. Naravno da je Olja presrećna, njoj se Anastasija oduvek dopadala i nije nikad ni imala ništa protiv nje, jedino što joj je trebalo vremena da se navikne da je sada ona glavna dama u životu njenog mezimca Nemanje. Tasa je tu odigrala pametno i na vreme se postavila sa jasnim stavom jer ne da ni mama Ceci da joj se meša u život, pa sigurno neće biti popustljivija prema svekrvi i zaovi. Naravno, Olivera se na prvu uvredila, pa je u afektu otpratila snajku, međutim, nema tu dubljih konflikata, niti zle krvi. Mislila je jedno vreme doduše da svemu tome Ceca kumuje, ali je i te boginje preležala – priča nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Više nije mogla da izdrži – Trudna Anastasija napustila Sevilju FOTO

Odnos Anastasije i Gudeljeve sestre

Instagram

U svakom slučaju, te nesuglasice su iza njih, Olja je s ponosom na Instagram okačila sliku sina i snajke i napisala da će biti divni roditelji prelepe devojčice koja stiže u septembru. Ipak, zaova Vanja to nije uradila što je, kako mnogi kažu, uvredljivo, ali kad vidi bebu, otopiće joj se srce i sve će doći na svoje – zaključuje izvor Sveta.

Pročitajte: Trudna Anastasija nema od bola – Poslala snažnu poruku posle koje će se svi zamisliti FOTO

Odnos Anastasije i Gudeljeve sestre

Instagram

Odnos Anastasije i Gudeljeve sestre očigledno je zategnutiji nego što se čini iako su one u početku bile najbolje drugarice. Bilo kako bilo, izvori bliski dvema poznatim porodicama tvrde da Vanja jedva čeka žensko društvo u kući jer je uvek odrastala uz braću te će joj Tasina i Nemanjina devojčica biti poput drugarice.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram