ŠOKANTNO

June 27, 2022 09:00

By

Princeze tenisa smrtno zavađene: Majka Jelene Janković otkriva kako je Ana izdala njenu ćerku

Odnos Ane Ivanović i Jelene Janković misterija za javnost sve do sada

Kada su i Ana Ivanović i Jelena Janković privele kraju svoje profesionalne teniske karijere, premda Jelena to nikada nije zvanično učinila, mnogi se pitaju kako izgleda odnos Ane Ivanović i Jelene Janković, te da li su uspešno zakopane navodne ratne sekire koje su između njih dve postojale.

Pročitajte: Jelena Janković napravila rođendansku zabavu za ćerku i konačno otkrila njeno ime (FOTO)

Odnos Ane Ivanović i Jelene Janković – Snežana Janković otkrila istinu 

Čini se da danas odnos Ane Ivanović i Jelene Janković uopšte ni ne postoji što je za njih možda i najbolje, a evidentno je da je svaka pošla svojim putem. Odnedavno imaju i nešto zajedničko, budući da je nakon Ane i Jelena formirala porodicu i rodila dete. Međutim, nekada nije bilo tako mirno između njih dve, štaviše, naročito kada bi se u sve umešala Jelenina mama.

Upravo Snežana Janković smatra se osobom koja je umnogome uticala na odnos Ane Ivanović i Jelene Janković. Mnogi pamte njenu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vreme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju, piše “STORY!”

Pročitajte: Ima li sreće za nju: Godinu dana nakon što su dobili ćerkicu Unu, isplivala istina o Branku, suprugu Jelene Janković

Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju – ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Bila je to jedna od otrovnih strelica upućenih prema Ani, a kao rezultat godinama kasnije Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom. Upitana da to prokomentariše, Jelena Janković je iskreno odgovorila.

– Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju – poručila je Jelena.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ