odnos brene i prijovićke
Svet

28 Maja, 2022 11:00

Ovo krije od svih: Brena okrenula leđa Prijovićki, za to je imala debeo razlog

Odnos Brene i Prijovićke godinama intrigira javnost

Aleksandri Prijović nije teško da radi i putuje, kad je na aerodromu uvek dočekaju najmiliji. Muž Filip zna koliko jedva čeka da zagrli sina, pa i mališana povede sa sobom. Dok se mama i sin grle i ljube, svekar Boba je tu da pomogne oko prtljaga i poželi joj dobrodošlicu. Ukratko, porodična idila. Ipak, mnogi se pitaju zašto nigde nema Brene.

Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović više nije tajna

– Naravno svet uvek nešto priča. Sad navodno, Brena je precrtala Priju. Dugo je ne vide da dolazi kod nje i Filipa
i već kreću da tračare. Pa, ne može Brena da sedi svaki dan kod njih kad žena nije u Srbiji, putuje, ima svoja posla.
Sad je Borka prihvatila na sebe najveći teret, tu je oko deteta stalno, pomogne ćerki i zetu, i to je normalno. Kad ona ne bude mogla, uskočiće Brena, kao što je i do sada. Ako nema Brene, tu je Boba. Ljudi se petljaju gde im nije mesto, stalno bi da nekog zavade, da nešto iskopaju – priča izvor Sveta i nastavlja:

Pročitajte: ŠOK! Lepa Brena i Aleksandra Prijović ZARATILE oko para!

odnos brene i prijovićke – Od prvog dana, svi nešto misle da Breni Prija nije po volji, a baš suprotno. Brena je obožava jer je vredna, kvalitetna osoba, izuzetna pevačica. Pa, žena je sama zaradila bogatstvo, nije im ušla u familiju da troši i izvoljeva. A to Brena jako ceni – kaže izvor blizak Živojinovićima i dodaje:

odnos brene i prijovićke

– Ajde, otkriću vam tajnu, da ne bude da pravdam Brenu. Žena je u velikim poslovima jer pokreće proizvodnju artikla namenjenog ženama. Ne smem da otkrivam o čemu se radi, ali videćete na jesen, kad sa tim Brena izađe u javnost. Zato je jako zauzeta i stalno putuje, a ne zato što joj smeta snajka. Boba je naravno, upućen u sve i drage volje je na sebe preuzeo veće obaveze oko kuće i porodice. Eto, to je istina i cela tajna što Brene nema kod snajke u poslednje
vreme.

Pročitajte: Aleksandra Prijović: „Meni Lepa Brena nije SVEKRVA!”

odnos brene i prijovićke

FOTO: Rajko Ristić