Star

13 Februar, 2022 17:00

Odnos Čorbe i Maje dobio epilog! Nisu u vezi ali spavaju zajedno!?

Od kada je Milan Janković Čorba upoznao Maju Marinković sa roditeljima i familijom, navodno se više ne odvaja od nje. Dojurio je odmah za njom u Beograd, pa na sve načine koristi priliku da ispromoviše svoju emisiju Gastro Hod kojom pomaže ugroženoj deci i porodicama.

Čorba otkrio: „Nisam više sa Majom, ali spavam kod nje!”

– Situacija između mene i Maje je jako dobra. Maja je sada moj najbolji prijatelj, bliža mi je od svih ljudi koje sam u rijalitiju upoznao. To što sam je upoznao sa familijom, ne znači da smo ponovo u vezi. Mogu da kažem da su jedine iskrene osobe prema meni od početka bile samo Maja i Tara. A što se tiče te priče da je Tara varala Ša sa mnom letos, ne bih da komentarišem i produbljujem. Nisam u rijalitiju i ne bih o njima sada pričao – rekao je kratko Čorba koji više ne odseda po hostelima i apartmanima kao nekad, već navodno kod Maje u stanu.

Foto: Bojan Vuković

Podsetimo se, Maja Marinković diskvalifikovana je iz pete sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ zbog toga što je više puta nanela fizičke povrede partneru Filipu Caru. U međuvremenu, dok je boravila napolju i čekala konačan odgovor od produkcije da li se vraća na imanje, Čorba je napustio belu kuću a maja nije časila časa, već mu je navodno odmah pustila poruku.

– Čim je čula da Čorba napušta „Zadrugu“, Maja mu je poslala poruku i rekla mu da ga čeka u stanu, da dođe kod nje. On je tako i učinio i dva dana je proveo s njom. Ne znam zbog čega se on ustručava da sa njom uđe u neku vezu, valjda misli da će proći ko Car i Janjuš ako ozvaniči, zato mu je bolje da budu u kombinaciji. Maja sa kim god da je, uvek se vrati Čorbi, i on to zna. Nije da nisu pričali o vezi, Maja je to pokrenula, ali joj je Čorba rekao da je za sada bolje ovako. On još pati za Teodorom i Maja to zna, vrlo je prema njoj otvoren. Sada je dva dana proveo kod nje, ona je izlazila do prodavnice, on se odmarao u stanu, spavao i Maja mu je baš lep ugođaj priuštila. Otišao je nakon dva dana kod svojih na Kosovo, a onda se vraća u Beograd, a gde, ne znam. Ko zna, možda se on i Maja kao par vrate u Zadrugu –  rekao je tada naš izvor blizak Maji i dodao:

PROČITAJTE: Čorba progovorio o ODNOSU sa Majom Marinković! Spomenuo i njenu TRUDNOĆU!

Znam da su se sada komšije bunile zbog buke, čini mi se da je Maja bila glasna, opustila se jer nije pred kamerama, pa je zaboravila da ima komšije. Pretili su joj da će da zovu policiju jer krši pravilo o poštovanju reda i mira. Oni se se**aju po ceo dan, ipak ima tu i dece, mada ona nije imala obzira pred kamerama, što bi u njenom stanu. Maji je bilo neprijatno kada joj je komšinica rekla da bude tiša, izvinila se, a i boji se da ne kažu to Takiju, jer on ne zna da je Čorba bio kod nje – rekao je za tada STAR izvor poznat redakciji.

PROČITAJTE: Ceci PAO MRAK NA OČI pa surovo odbrusila Miliju: „Ti si gluv i sujetan!“

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković