Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića
otkriveno

November 19, 2022 12:30

By

Danijela Dimitrovska konačno otkrila detalje razvoda: Ona mi je najveća podrška tokom teških dana, a sa Ognjenom sam…

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića nakon razvoda je prijateljski i iskren

Voditelj i lepa manekenka više od decenije uživali su u harmoničnom braku, a kao krunu njihove ljubavi pre devet godina dobili su sina Matiju. Zato je sve iznenadila vest da se Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić razvode. Popularni par rešio je da stavi tačku na brak, ali to ne umanjuje činjnenicu da je pred njima zajednički zadatak, a to je da sina izvedu na pravi put.

Pročitajte: Razvela se, promenila prezime i adresu – Ovde je Danijela Dimitrovska svila novo porodično gnezdo, sve pršti od luksuza FOTO

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića

Foto: ATAImages

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića nakon razvoda, interesuje javnost kakav je, a manekenka je posle nekoliko meseci prekinula medijsku tišinu te otvoreno odgovarala na pitanja novinara. Otkrila je da sa bivšim suprugom funkcioniše i više nego dobro, te da sve teme oko Matije zajedno komentarišu.

– Ognjen i ja smo u korektnim odnosima, u stvari u normalnim. To nam je važno zbog zdravog razvoja i odrastanja našeg deteta. Apsolutno svaki put kada je nešto vezano za Matiju, mi se čujemo. Gledamo da budemo jedno drugom podrška na tom nekom novom putu. Mi prevazilazimo sve poteškoće – rekla je Danijela za “Telegraf”.

Kroz težak period prošla je uz pomoć najbližih, roditelja i mlađe sestre Ivane, za koju je mnogo vezana. Ona je otkrila da joj je sestra velika podrška,ali da su njih dve jako različite.

Pročitajte: Razvela se i preko noći promenila – Danijela Dimitrovska prošetala Beogradom, svi je začuđeno gledali (foto)

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića

– Mislim da je Ivana mnogo lepša od mene. Ona je neko ko se bavi psihologijom. Kada imate taj mir i balans, onda dodatno zračite. Ja sam starija i onda sam više zaštitnički nastrojena prema njoj – rekla je manekenka.

Odnos Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića i nakon braka ostao je baš onakav kakav treba da bude, prijateljski i iskren, te verujemo da će jedno drugom uvek biti podrška i oslonac za sve životne situacije koje ih očekuju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: Instagram