Odnos Darkove majke i supruge
Svet

May 2, 2023 10:15

By

Nova drama u domu Darka Lazića: Majka i izabranica rešile da pevaču saspu svu istinu u lice FOTO

Odnos Darkove majke i supruge sad izašao na videlo

Folker Darko Lazić nedavno se oženio u tajnosti sa svojom izabranicom Katarinom, sa kojom je bio i pre braka sa Anom Sević.

Katarina i Darko su bili jedno drugom velika ljubav pre nekoliko godina, a nakon što se ona razvela putevi su im se ponovo spojila. Bračni par se sada ne radvaja, a kako je Darko u proteklom periodu imao zdravstvenih komplikacija, Kaća je sve vreme uz njega.

Pročitajte Mladenci u crnom – Oženio se Darko Lazić treći put u najvećoj tajnosti FOTO

Odnos Darkove majke i supruge

ATA images

Međutim, pevačevoj majci Branki Lazić se to nije dopadalo, pa je više puta oplela po snajku preko medija. Ipak, saa su očigledno “zakopale ratne sekire”, pa je Katarina sve iznenadila objavom na Instagramu.

Naime, Darkova žena podelila je zajedničku fotografiju njih dvoje sa Brankom. Njih troje su sedeli u dvorištu jedno pored drugog, dok nisu skidali osmehe sa lica a do samo pre nekoliko dana Branka je ovako govorila…

Pročitajte Ana Sević i Darko Lazić zajedno u provodu – Evo šta posle svega kažu o svom odnosu (foto)

Odnos Darkove majke i supruge

– Darko niti me je zvao niti znam kako se oseća nakon operacije. Ništa ne znam. Plašim se da mu se nešto nije iskomplikovalo, pa da to kriju od mene. Ne znam šta ću ako mu se nešto desi. To je teška operacija. Pokušala sam da ga dobijem, ali ona mi spušta slušalicu. Ne znam šta je s tom ženom, da li je luda kad mi zabranjuje da popričam sa sinom? Kao da ga je omađijala.

Pročitajte Trudna Katarina, Darko Lazić zanemeo – Saznao da postaje otac po treći put, uskoro i svadba

Odnos Darkove majke i supruge

ATA images

– Darku ne može biti bolje nego kod svoje kuće i kad majka brine o njemu. Majka najbolje zna šta treba sinu. Ko zna kako mu je i da li ona uopšte zna kako da mu pomogne. Ona se samo bakće oko tih treninga, a njemu treba nega po ceo dan. Znam da ne peva već neko vreme i da mora da miruje, plašim se da on to ne sluša i da ne leži uopšte. Da mu se to ne bi iskomplikovalo, najbolje bi bilo da dođe kući i da leži ovde u Brestaču – pričala je Branka za “Kurir”, koja je navodno razočarana ponašanjem naslednika, a za sve krivi snaju Katarinu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / ATA images