MISTERIJA RAZREŠENA

17 Juna, 2022 11:00

Dosta je: Raskrinkan odnos Dragane Mirković i Jelene Karleuše. Nema više ćutanja, jedna stvar se ne zaboravlja

Odnos Dragane Mirković i Jelene Karleuše konačno razjašnjen, više nema ćutanja 

Dragana Mirković otkrila je da se od kolega sa estrade redovno čuje jedino sa Lepom Brenom, sa kojom voli da priča o stvarima iz privatnog života, ali da prema Jeleni Karleuši ima dosta poštovanja.

Pročitajte: Karleuša je Seku vređala zbog toga što nije imala decu, zbog vere, crkve… A evo šta sad Aleksićeva kaže o tome

sin dragane mirković

Rajko Ristić

Poslednjih nekoliko godina, Dragana je postala baš bliska sa Jelenom, a, kako kaže, njihov odnos je specifičan.

Nas dve imamo specifičan odnos. Poslednji put smo se videle pre šest godina na snimanju novogodišnjeg programa na mojoj televiziji. Dva puta u životu smo popile kafu, ponekad se dopisujemo, ali ne mogu da kažem da smo prijateljice. Mi imamo nešto što je još važnije, a to je međusobno poštovanje. Meni je nekada draže to, nego da mi neko govori „maco, kuco“, a iza leđa ko zna šta. Jelena je mene kao čoveka izuzetno iznenadila – kaže Mirković, koja je potom objasnila i koji je Jelenin potez izazvao divljenje.

Pročitajte: Palo pomirenje – On je organizovao tajni susret Jelene Karleuše i Seke Aleksić

Jelena Karleuša saslušanje

FOTO: ATA images

– Pre par meseci jedan moj poznanik oboleo je od raka. Ja sam objavila na Instagramu da mu je potrebna pomoć i zamolila nju da to objavi, jer je ona definitivno najpraćenija ličnost kod nas na društvenim mrežama. Ona je odmah kontaktirala i lekare u Grčkoj koji su lečili njenu pokojnu majku Divnu, kao i stručnjake u Turskoj. Sve je angažovala kako bi taj moj poznanik dobio mogućnost da ode na jako bitan pregled. Učinila je sve što je mogla, ali je, nažalost, za njega bilo kasno. Pokazala je koliko je humana i dobar čovek i koliko je drugačija od onoga kako se predstavlja u javnosti – rekla je tada Dragana Mirković, prenosi Srbija Danas.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: ESPRESO

FOTO: Rajko Ristić / ATA images