Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović
Svet

February 26, 2023 15:00

By

Ne može više da ćuti, Džejla Ramović priznala sve o odnosu sa Marijom: Svašta se dešavalo, plakala sam dugo

Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović ne prestaje da intrigira javnost

Otkako je kročila na estradu, sve oči uprte su u Džejlu Ramović kako zbog njenog glasa tako i zbog njenog stasa. Prelepa mlada dama sa manirima je nešto što se nažalost danas retko sreće. Pobednica “Zvezda Granda” na kratko se povukla u medijsku ilegalu s obzirom da joj to nameću fakultetske obaveze.

Pročitajte: Marija finansira Džejlu – Evo gde joj je PLAĆA put

Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović

ATA/IMAGES

Malo je poznato da se Ramovićeva zbog obrazovanja preselila u Barselonu gde pohađa jedan prestižni univerzitet, a kad god joj obaveze nalažu ili pak dozvole, ona doleti u Srbiju ili Bosnu. Gostujući nedavno u jednom podkastu govorila je o tome kako je  kao veoma mlada zakoračila u svet šou biza ali i koliko je do sada imala uspona i padova u karijeri.

– Koliko god da je teško i zna da bude iscrpljujuće i onako previše u datom trenutku, samo hrabrost je bitna. Sami sebe podižemo, ja ne dam sebi da me problemi savladaju – počela je ona, pa se osvrnula na teške momente koje je do sada proživela i priznala je kako se sa njima izborila:

Pročitajte: Venčanje na pomolu – Evo zbog koga Džejla NAPUŠTA Barselonu

Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović

Foto: Ivan Vučićević

– Iks problema sam imala i padova i uspona i tolikih uspona da ne mogu sa njima da se nosim, pa ne znam šta ću od sebe. Padova tolikih da plačem po tri dana u kući, svašta se dešavalo, ali kada izađem pred javnost u mojim očima je to hrabrost – zaključila je mlada pevačica.

Mnogi su ove njene reči protumačili da su namenjene za odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović. Sedma sila neretko spekuliše da je njihova prisnost nešto više od odnosa mentor – kandidat, ali njih dve se nikada javno na tu temu nisu oglašavale. Nedavno je Šerifovićeva doživela nervni slom u centru Beograda što su kamere zabeležile, a kao povod navodila se upravo lepa pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images