Mama Novaka Đokovića svet novine svet portal
Svet

July 18, 2022 15:00

By

Mnogo je suza proliveno u porodici Đoković: Ovako je Jelena izdala Srđana a sve zbog svekrve Dijane

Odnos Jelene i Dijane Đoković neprestano intrigira javnost

Često se u medijima spekulisalo o odnosu koji imaju supruga čuvenog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković i njegova majka Dijana Đoković, međutim, kao i u mnogim drugim porodicama i u domu čuvenog tenisera ponekad dođe do varnica među pripadnicama lepšeg pola.

Pročitajte: Ovakvu smo želeli da je vidimo – Jelena Đoković oduševila stajlingom. Konačno obukla nešto skupoceno (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Odnos Jelene i Dijane Đoković intrigira javnost – Suza u Noletovom oku zbog dve divne žene

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste fotografija koju je na društvenim mrežama podelio Novak, a na kojoj se nalazi sa dve žene koje voli najviše na svetu, svojom majkom i suprugom. Obe su na licima imale veliki osmeh, a Novaku je srce bilo puno. Ovom fotografijom Novak je želeo da na neki način demantuje ono što su pojedini mediji pisali, a to je da su njih dve u lošim odnosima.

Pročitajte: Novak Đoković se USELJAVA u luksuzni pentahaus na 40. spratu u Beogradu – Platio ga pola miliona evra, a ovaj detalj će vas ŠOKIRATI

Foto; Instagram Screenshot

Odnos Jelene i Dijane Đoković neprestano intrigira javnost – A, gde je svekar!?

Sudeći prema ovoj zajedničkoj fotografiji reklo bi se da su to samo bili zluradi komentari. Iako je ova slika mnoge oduševila, svi su primetili da na ovom divnom porodičnom portretu fali Srđan Đoković koji je sinu Noletu velika podrška. Budući da se toliko retko slikaju zajedno, javnost je dugo čekala sliku cele porodice na okupu, što ni sad nije bio slučaj, Srđan je izostao.

Pročitajte: Pogledajte u čijem društvu je Dijana Đoković proslavila rođendan i da li je bila Jelena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Novakova majka je dala izjavu, na osnovu koje su i mogli da se izvedu zaključci da je uprkos svim tračevima, u njihovoj porodici sve idealno iako ne podržava samo jednu stvar.

Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja mešam. Nažalost, oni retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam – otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

Porodični odnosi su skladni, a Novak je na neposredan način svoje dve dame nazvao kraljicama stavivši im emojlije sa krunama. Bilo kako bilo, kada se reflektori ugase i svako se vrati u porodični dom, svako od njih je čovek kao i svi ostali, pa su i nesuglasice i razmimoilaženje stavova sasvim zdrava i normalna pojava među ljudima, pa tako i između snajke Jelene i svekrve Dijane.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images