Odnos Jelene i Dijane Đoković
Svet

30 Januara, 2023 11:30

Jelena rasplakala Dijanu Đoković: Posle svega ovo joj je priredila FOTO

Odnos Jelene i Dijane Đoković već godinama intrigira javnost. Otkad se udala za Novaka, govorilo se da ljubav između svekrve i snajke baš i ne cveta. I dok Jelena nikada nije govorila o Novakovim roditeljima, Dijana je nekim svojim izjavama izazivala sumnju da zaista nešto nije kako treba.

Pročitajte: Novak više neće da trpi Jelenine i Dijanine svađe – Jednoj od njih je postavio uslov koji će morati da ispuni 

Rajko Ristić

A, ona koju svi pamte je da Dijana nije očekivala da će njen sin da oženi Jelenu.

– Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu Novakovu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom – bila je iskrena Dijana i dodala:

Pročitajte: Nova snajka Đokovića bez dlake na jeziku – Otkrila kakvi su zaista Dijana i Srđan, a evo i šta misli o Jeleni

Ata images

– Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane. Ne podržavam Novakovu ishranu. Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega – rekla je Novakova mama u jednoj emisiji i time ostavila mesta sumnji da odnos Jelene i Dijane Đoković nije baš najsjajniji.

Međutim, supruga najboljeg svetskog tenisera svih vremena uspela je jenom fotgrafijom sve da demantuje.

Pročitajte: Jelena tri puta napuštala Novaka – Dijana je sprečila da ga ostavi zauvek

Instagram printscreen

Naime, Jelena je objavila sliku slavnog tenisera u majčinom zagraljaju, koja je nastala juče, pošto je naš as po deseti put osvojio Australijan Open. Uz nju je napisala „Majka“ i emotikon srca.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM