Dom Karleuše izgleda sjajno
Svet

31 Maja, 2022 12:00

Duško je ignoriše: Karleuša očajna zbog ponašanja supruga, prekinula tišinu. Evo šta je poručila (FOTO)

Odnos Jelene i Duška još uvek nije razjašnjen 

Odnos Jelene i Duška – Enigma za sve one koji ih godinama vole i prate

Vest koja je juče uzdrmala estradu jeste da je Duško Tošič ponovo u Beogradu. Fotografija koja je isplivala na njegovom Instagramu pokazala je da je proslavljeni fudbaler a sada menadžer, konačno u svom porodičnom domu ali dugoočekivani susret ipak nismo videli. Inače, Atinin i Nikin tata, u Beograd, stigao je povodom gala proslave i venčanja bratanice Zvezdana Terzića pa je ovom prilikom obavestio svoje pratioce gde se trenutno nalazi.

Pročitajte: Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila: Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Ipak, veliku pažnju privukao je i njegov stajling a javnost nije odolela a da se ne zapita ko će biti njegova pratnja na pomenutoj svadbi zbog koje je i došao iz Istanbula. Budući da je odnos Jelene i Duška još uvek nerazjašnjen te i da je javnost i dalje zbunjena njihovim prepucavanjem preko mreža, čini se da je Tošić na gala slavlje ipak otišao sam.

Pročitajte: Duško preti Karleuši: Pogodio Jelenu tamo gde je najosetljivija. Ona mu uzvratila istom merom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Spekulacije da se pop diva ne oglašava kada je njen suprug u pitanju danas je prekinula u svom stilu i to objavom putem Instagrama. Poruka koju je maločas postavila zbunila je mnoge a evo kako je glasila:

– Svaka reč koju su ljudi bacili na mene kao kamen, pravila je sve veći i veći zid – poručila je Jelena na Instagramu a mnogi su se zapitali da li se ova poruka odnosi na Duška koji je navodno ignoriše otkako je stigao u Beograd ili pak na javnost koja je godinama osuđuje i razapinje.

Pročitajte: Jelena Karleuša krije svoja humana dela: Ono što je sada uradila nateraće vam suze na oči

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram