odnos Jelene i Duška svet novine svet portal
Svet

June 25, 2024 14:27

By

Pokušava da se sakrije, ali ne vredi, svi pričaju o Tošićevoj novoj devojci: Bolja od Karleuše, teško FOTO

Odnos Jelene i Duška nije jasan

Veo misterije nad brakom Jelene i Duška i dalje intrigira javnost a o njihovom odnosu prečesto se piše. Javnost je zbog gomile informacija relativno zbunjena a šta je prava istina još uvek niko ne zna… Odnos Jelene i Duška i dalje zbunjuje sve one koje interesuje njihov brak.

 

Odnos Jelene i Duška nerasvetljen

Kada su fanovi i pratioci mislili da je među njima ipak gotovo, Jelena je izjavila da nisu razvedeni iako je saopštenjem nekoliko meseci pre toga ukazala da Duško sebe više ne vidi kao deo porodice.

Pročitajte Nika Tošić se promenila preko noći – Smršala deset kilograma, kosu ofarbala u plavo, svi misle da je manekenka 

U tom ubeđenju živeli su mnogi ali do momenta dok pop diva nije otkrila da ne želi da daje izjave na temu razvoda kao i da ne sme da otkriva ništa zbog Duškovog advokata. Nedavno, na izboru za miss gde je i bila predsednica žirija u razgovoru sa novinarima rekla je da su ipak u sporazumnom procesu razvoda.

odnos Jelene i Duška  svet novine svet portal

Instagram

Sve više i više sumnja se u odnos Jelene i Duška a sve zbog okupljanja na kojima ih zajedno nema… Ne slave praznike, rođendane, čak i putuju odvojeno. Kako bi sve bilo protkano notom intrige, o novoj devojci fudbalskog menadžera mnogi spekulišu. Na društvenim mrežama opisuju i komentarišu kako bi ona trebalo da izgleda a mnogi čak i govore da će posle Jelene teško naći bolju.

Pročitajte Sve je propalo i nestalo u trenu – Jelena Karleuša potvrdila da je definitivno kraj, Duško se neće oglašavati FOTO

Međutim, čini se da fudbalski menadžer bez Jeleninog prisustva, vodi poprilično dosadan život.

odnos Jelene i Duška  svet novine svet portal

Guliver Getty

Putuje, slika terene po svetu na kojima se pojavi a svojevremeno smo imali priliku i da vidimo da se oprobao u pecanju. Jelena s druge strane vodi računa o ćerkama, nastupa, gostuje a osim toga stiže i da najavi projekte koji njeni pratioci s nestrpljenjem očekuju.

odnos Jelene i Duška  svet novine svet portal

Instagram

Kako bismo zaključili iz priloženog, Duško je još uvek sam a čini se i da Jeleni ova činjenica imponuje.

U suprotnom, verujemo da bi došlo do smaka sveta, kako je već suptilno najavila.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images