Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić
Svet

13 Novembra, 2022 12:30

Oglasile se Jovana Pajić i Marija Šerifović, romantične fotografije preplavile Instagram: Našu ljubav nećete uništiti

Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić – tema o kojoj se danima spekuliše

Ko ih zna, zna da su godinama veoma bliske prijateljice. Marija Šerifović i Jovana Pajić zajedno su otputovale u Veronu, a to je medijima bilo dovoljno da pokrenu razne spekulacije na temu njihovog prijateljstva. Ono što su mogle da pročitaju ovih dana u pisanim i elektronskim novinama, pevačice je očigledno vidno uznemerilo pa su želele da iskažu svoje stavove i stanu na put neistinama.

Pročitajte: Posle toliko godina, definitivno je kraj – Marija Šerifović raskinula, pa progovorila o svemu (foto)

Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić

Foto: Instagram

Naime, pojavila se gomila naslova kako je odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić u Veroni i više nego romantičan, pa su rešile da ne ćute na to.

– Pišem, pa brišem, pa kažem boli me uvo pa me malo i ne boli. Nikad nisam ništa demantovala. Nemam ni ovde šta, osim ovih insinuacija i malicioznog naslova. Nikad nikome nije palo na pamet da nas stavlja u ovaj kontekst više od jednu deceniju, a valjda kad se razvedeš, onda si ničiji, pa svako može da se češe i lepi etikete kako mu dune. Šta sam sve čula o sebi za ovih godinu dana, ovo mu dođe limunada. Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Predlažem da me pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo! Šta misliš? – najpre je na mrežama poručila Jovana Pajić, a zatim je usledila i besna reakcija Marije Šerifović.

– Danima se pišu najrazličitije gadosti, laži i klevete, bez ikakve provere i argumenata. Time se nanosi velika šteta nama koji smo omiljene mete ovakvih tekstova, ali i našim porodicama i prijateljima. Briga za to čovekolike medijske ajkule, željne naše krvi i što većeg broja čitalaca po bilo koju cenu. U toj papirnoj gladijatorskoj areni izgleda je sve dozvoljeno. Tu nema nikakvog fer-pleja i ljudskosti – poručila je Marija i dodala:

Pročitajte: Ljubav je pobedila – Jovana Pajić potvrdila da stiže pojačanje, Sale presrećan zbog dečaka

Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić

– Zapravo mi se čini da postoje dve Marije Šerifović, jedna je prava, u mojoj koži, s mojim glasom i karakterom, a druga mi je samo spolja slična. Ona s ovom pravom nema nikakve veze. Ona služi za napade, klevete i neumorno tračarenje na njen račun. Ta lažna Marija nije predviđena da ima dušu i osećanja, jer ona je postala medijski džak za udaranje. Pa kako ko stigne da je oplete i lupi što jače i brutalnije, po mogućstvu ispod pojasa. Tako uporedo živimo ja i moja dvojnica, pod istim imenom i sličnim, a tako različitim, načinom postojanja – poručila je Marija Šerifović i zaključila uz optimizam:

– I tako bodu ti mađioničari i veštice tu lutku sa mojim likom i pokupavaju da nanesu što veću štetu. Ali, u tome neće uspeti jer ljubav mojih ljudi ne može da bude pobeđena. Neće uspeti u toj nameri, to vam ja garantujem. Ja, ona istinska i jedina prava Marija Šerifović.

Pročitajte: Ona je samo moja – Sale Tropiko konačno otkrio detalje pomirenja s Jovanom Pajić

Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić

Foto: Instagram

Odnos Marije Šerifović i Jovane Pajić ovi natpisi neće narušiti, te će prijateljice i kume i dalje da uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Bitno je napomenuti da je Jovanina najveća podrška u ovim teškim trenucima upravo bivši suprug, Sale koji zna celu istinu iako se pisalo da je upravo Šerifovićeva razlog njihovog razvoda.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram