Relja Popović povređen
Svet

March 30, 2023 12:45

By

Nikolja je prošlost, Relja progovorio o odnosu sa ovom glumicom: Hemija među nama je neverovatna

Odnos Nikolije i Relje pod budnim je okom javnosti

Relja Popović i Nikolija Jovanović već deceniju uživaju u ljubavi i harmoničnom odnosu, koji ljubomorno čuvaju samo za sebe. O intimi i emotivnoj vezi gotovo nikad ne govore za medije, a poznato je da su jedno drugom ogromna podrška s obzirom na to da se bave istim poslom.

Pročitajte: Relja joj je okrenuo leđa – Nikolija uslikana otečena i modra, svi joj šalju podršku FOTO

Odnos Nikolije i Relje

Foto: Rajko Ristić

Kao kruna velike ljubavi na svet su stigle njihove dve naslednice, Rea i Hana koje su centar njihovog sveta pa se tako trude da svaki slobodan trenutak provedu sa ćerkicama. Nedavno su kupili veliki stan u centru srpske prestonice, a reper je poslednjih dana najveća podrška nevenčanoj supruzi i tašti  Vesni Zmijanac koja je operisana.

Pročitajte: Medena je – Mlađa ćerka Relje i Nikolije konačno u javnost, nikada ne biste pogodili na koga liči FOTO

Odnos Nikolije i Relje

Foto: Ata images

Ono što javnost sigurno nije znala jeste da Popović ima univerzitetsku diplomu, i to ni manje ni više nego Fakulteta Dramskih umetnosti pa nije za čuđenje što ga sve češće možemo videti u kinematografskim ostvarenjima. Zapaženu ulogu imao je u seriji “Besa”, a jednom prilikom je otkrio sa kojom glumicom je imao posebnu hemiju na snimanju.

Pročitajte: Relja Popović napustio Vesnin stan – Pohvalio se novom luksuznom nekretninom i priznao da je solo FOTO

Odnos Nikolije i Relje

Foto: Rajko Ristić

– Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani – rekao je Relja i dodao:

Pročitajte: Posle priča o sukobu, Vesna Zmijanac oplela po zetu – Relja je najgori u našoj porodici

Odnos Nikolije i Relje

Foto: Instagram

– Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekivali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike. Malo sam neskromno najavio da je ovo najbolja serija, ali stvarno tako mislim. Zato sam nakon deset godina konačno prihvatio ponudu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije “Besa”. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga – rekao je Relja za “K1”.

Nakon ove reperove izjave mnogi su se zapitali da li je to narušilo odnos Nikolije i Relje. Razloga za brigu nema, jer kao što smo već rekli ona je izabraniku najveća podrška tokom svih poslovnih angažmana koje ima.

AUTOR: SVET

IZVOR: k1

FOTO: Rajko Ristić