Drugo ime Dijane Đoković
otkrivamo

8 Oktobra, 2022 16:15

Gest Dijane Đoković zapanjio sve, ovo niko nije očekivao, zašto ovoliko ne trpi Jelenu?

Odnos Saške i Dijane Đoković od prvog dana je sjajan

Porodica Đoković nedavno je zvanično dobila novog člana. Saška Veselinov i Đorđe Đoković krunisali su ljubav brakom, a na venčanju smo videli da se nova snaja lepo uklopila. Novopečena gospođa Đoković se odlično slaže sa svim Đokovićima, a izgleda da je miljenica svekrvi. Iako je kratko sa Đorđem uspela je da iza sebe ostavi jetrve, Jelenu i Letisiju te da pridobije najveću naklonost Đoletove mame.

Pročitajte: Ovakav život nije želela za najmlađeg sina – Snaja Saška potpuno preokrenula sina Dijane Đoković

– Iako su njih dvoje tekgodinu dana zajedno, kao da se znaju ceo život. Nije među njima bilo prilagođavanja, upoznavanja, Đorđe i Saška su kliknuli odmah. Brzo su počeli da žive zajedno, razumeju se pogledom, nema tu mnogo priče, ubeđivanja, objašnjavanja. Što se kaže, baš su jedno za drugo. Ona ne prigovara, nije džangrizava, ume da popusti kad treba – priča njihov prijatelj za naš časopis i dodaje da je sve odmah bilo jasno u porodici.

Pročitajte: Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu! Ovo će joj ozbiljno zameriti!

Saška i Đorđe Đoković nakon svadbe

Foto: Instagram

– I Saška je otvorena srca prišla svima iz porodice. To se Dijani jako dopalo jer je i sama iskrena. Družile su se i kada bi Đorđe bio odsutan ili na putu. Neki su mislili da će Saška biti nadmena, uobražena, da će pokušati da Đorđa odvoji od porodice jer je mlada, otresita, jako lepa, ali sve ih je iznenadila. Ona im je sada omiljena. Jelena je takođe svima draga, ali ona ima svoje obaveze i svoja pravila koja se baš ne uklapaju u porodicu, a treću Brazilku Letisiju Tesari, ređe viđaju pošto sa Markom živi u Španiji. Još kad Saška rodi sina, sreći Srđana i Dijane neće biti kraja. Već im je obećala da će moći stalno da budu uz unuče i da će im rado ostavljati bebu na čuvanje – završava izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images