odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani
Svet

22 јула, 2022 09:01

By

Šta nije u redu sa tobom? Spavala si sa Đoletom a sada se smeškaš: Slađa Delibašić otkrila šta misli o Vesni Đogani (VIDEO)

Odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani mnogima je misterija i dan danas

Prošlo je već više od dve decenije od kada je u srcu Đoleta Đoganija Vesna zauzela Slađino mesto, a odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani ne prestaje da intrigira javnost.

Da se u glavama mnogih kockice još uvek nisu posložile odavno je jasno, jer do Slađe i danas dopiru komentari: „spavala ti je s mužem“, „rasturila ti je porodicu“. Ipak, odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani otrkiva da je istina nešto drugačija.

Pročitajte: Ko je ova žena bleda i s podočnjacima i šta nije u redu s njenim licem – Vesna Đogani šokirala javnost (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Mnogi nisu znali šta se tu zapravo dešavalo, a Vesna Đogani svojevremeno je otkrila i pravu istinu. U vezu sa Đoletom ušla tek nakon što su on i Slađa na svoj brak stavili tačku:

– Nisam im rasturila brak, Đole mi se baš i nije svideo u početku – rekla je svojevremeno za medije i dodala:

@dijalaa @vesnadjogani @sladjadelibasic #fyp ♬ original sound – Dijala Taraholić

Sve je krenulo spontano, mislim da se ljubav negde prepozna i desi. Ja sam bila odrasla devojka kada sam se zaljubila u njega i bilo mi je potrebno da pored mene bude neko ko će biti moj zaštitnik i vođa.

Pročitajte: Vesna Đogani pokazala kućicu u kojoj je odrastala bez oca – Iznela potresne detalje svog detinjstva

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

Odličan odnos Slađe i Vesne – Namejane, prelepe i srećne

Da joj Slađa nije pripisala krah braka, govori činjenica da Vesna sa Slađom ima odličan odnos baš kao i sa njenim i Đoletovim ćerkama Silviom i Marinelom. Slađa i Vesna sa Đoletom i decom sada uživaju na odmoru, a društvo im pravi i Silvia. Porodično letovanje Đoganijevih mnogima je privuklo pažnju, a Slađa i Vesna jednim snimkom otkrile su kako se zaista slažu, piše „STORY!“

Mnogi smatraju da je neobično da su sadašnja i bivša supruga toliko dobre, ali čini se da su svakako sve nesuglasice ostavile po strani – bez sramote i kompleksa.Druže se zajedno letuju i to niko ne može da im ospori…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot