Odnos Vesne i Đoleta
Svet

January 17, 2023 19:49

By

Đole Đogani šokirao priznanjem: Istina je, Vesna i ja smo se razveli

Odnos Vesne i Đoleta konačno je rasveteljen 

Đole i Vesna Đogani, već godinama uživaju u skladnom braku, punom vedrine i sreće. Međutim, glasine da su se rastali zbog incidenta koji je procurio u javnost a tiče se navodne muzičareve prevare,  ipak nije tačan.

Spekulacije na ovu temu nisu prestajale – priče i nagađnja ko je koga ostavio, koji su još dodatni razlozi razlaza, ipak tek nedavno stigao odgovor na ovu temu…

Pročitajte: Vesna Đogani loše – Ugroženo zdravlje poznate denserke, bolest je napredovala

Promena Vesne Đogani

Foto: ATA images

Naime, gostovanjem u emisiji “Ekskluziv” Đole je sve priznao, doduše šaljivim tonom.  Na pitanje gde mu je Vesna zašto ona sa njim nije došla kada je to dogovoreno Đogani je kazao:

– Pa razveli smo se. Šalu na stranu, svako od nas ima neke svoje dnevne obaveze, Vesnine su danas bile neodložne.

Pročitajte: Sinu je hitno potrebna pomoć – Vesna Đogani u strahu šta bi moglo da mu se dogodi

Foto: ATA images

Osvrnuo se potom muzičar na ljubomoru u braku, pa dodao da Vesna ume sa njim i da mu za razliku od prethodne supruge Slađe Delibašić sa kojom je proveo mladost, ona više odgovara sada u nekim zrelijim godinama.

– Ja se viđam se sa mnogim koleginicama, poslovnim partnerkama, javno se viđamo i nikakav problem tu ne postoji niti bi trebalo da postoji. Znate kako žena koja je jaka koja je sigurna u sebe, ona onda muža ne pritiska, jer ona riba koja se pritiska ona lako odleti, ode. U ostalom ja umem da odolim iskušenju, nisam pobornik zaljubljivanja na prvi pogled. Na kraju krajeva i Vesna i ja smo počeli prvo kao saradnici, pa onda se rodila ljubav. Što se tiče teze da se prvo dete i druga žena vole najviše, moram da kažem da se sa tim nikako ne slažem. Kad si mlad voliš drugačije. Sa Slađom mi je bilo super bio sam mlađi imao sam tu neku priču s njom, a onda u ovim malo ozbiljnijim godinama sam sa Vesnom i ona mi odgovara – priznao je Đole  u Ekskluzivu prenosi Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Ekskluziv

FOTO: ATA images