Odnos Vesne i Đoleta svet novine svet portal
Svet

June 24, 2024 13:00

By

Đole Đogani šokirao priznanjem: Istina je Vesna i ja smo se razveli, viđam se sa…

Odnos Vesne i Đoleta konačno rasveteljen

Đole i Vesna Đogani, već godinama uživaju u skladnom braku, punom vedrine i sreće. Međutim, glasine da su se rastali zbog incidenta koji je procurio u javnost a tiče se navodne muzičareve prevare,  ipak nije tačan. Odnos Vesne i Đoleta cveta a evo kako je sve prokomentarisao, ranije, poznati denser.

Odnos Vesne i Đoleta – Đogani sve priznao

Spekulacije na ovu temu nisu prestajale – priče i nagađnja ko je koga ostavio, koji su još dodatni razlozi razlaza, ipak tek nedavno stigao odgovor na ovu temu…

Odnos Vesne i Đoleta svet novine svet portal

Foto: ATA images

Naime, ranijim gostovanjem u emisiji “Ekskluziv” Đole je sve priznao, doduše šaljivim tonom. Na pitanje gde mu je Vesna zašto ona sa njim nije došla kada je to dogovoreno Đogani je kazao:

Pročitajte Sinu je hitno potrebna pomoć – Vesna Đogani u strahu šta bi moglo da mu se dogodi

– Pa razveli smo se. Šalu na stranu, svako od nas ima neke svoje dnevne obaveze, Vesnine su danas bile neodložne.

Odnos Vesne i Đoleta svet novine svet portal

Foto: ATA images

Osvrnuo se potom muzičar na ljubomoru u braku, pa dodao da Vesna ume sa njim i da mu za razliku od prethodne supruge Slađe Delibašić sa kojom je proveo mladost, ona više odgovara sada u nekim zrelijim godinama.

– Ja se viđam se sa mnogim koleginicama, poslovnim partnerkama, javno se viđamo i nikakav problem tu ne postoji niti bi trebalo da postoji.

Odnos Vesne i Đoleta – Đogani  otkrio zašto mu Vesna odgovara

– Znate kako žena koja je jaka koja je sigurna u sebe, ona onda muža ne pritiska, jer ona riba koja se pritiska ona lako odleti, ode. U ostalom ja umem da odolim iskušenju, nisam pobornik zaljubljivanja na prvi pogled.

Odnos Vesne i Đoleta svet novine svet portal

Rajko Ristić

– Na kraju krajeva i Vesna i ja smo počeli prvo kao saradnici, pa onda se rodila ljubav. Što se tiče teze da se prvo dete i druga žena vole najviše, moram da kažem da se sa tim nikako ne slažem. Kad si mlad voliš drugačije.

Pročitajte Vesna Đogani loše – Ugroženo zdravlje poznate denserke, bolest je napredovala

– Sa Slađom mi je bilo super bio sam mlađi imao sam tu neku priču s njom, a onda u ovim malo ozbiljnijim godinama sam sa Vesnom i ona mi odgovara – priznao je Đole  u Ekskluzivu ranije.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić