Pomirenje Ane i Zvezdana
Svet

February 4, 2023 12:30

By

Strašne scene: Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO

Odnos Zvezdana i Ane menja se iz sekunde u sekundu

Otkako je prethodne nedelje na imanje u Šimanovcima ušla Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića nastao je potpuni haos u Beloj kući. Naime, iako je delovalo kao da Ana neće Zvezdanu ni pružiti šansu da joj se obrati, situacija se menja iz dana u dan. Slavnić je ostavio ljubavnicu, Anđelu Đuričić uz objašnjenje da ne želi dodatno Anu da povređuje dok su u Zadruzi.

Pročitajte: Drugarica otkrila jezive detalje iz Anine prošlosti – Zvezdan je pokušao da je ubije, on je rođen bolestan

Odnos Zvezdana i Ane

Foto: Youtube printscreen

Međutim, čini se da to neće biti izvodljivo. Tokom jučerašnjeg dana sin Moke Slavnić žestoko je udario na bivšu ženu, divljao je po kući sve vreme provocirajući je. Nije joj dozvoljavao da spava, bacao joj je hranu i polivao krevet da bi na kraju lupao šakom iz sve snage tik do njenog jastuka. Zatim je otišao kod Anđele koja ga je oberučke prihvatila i grlila celo veče. Njoj se izvinjavao za sve što je uradio, da bi se ubrzo nakon toga desio novi preokret.

Pročitajte: Pomirenje Ane i Zvezdana slomilo Anđelu – Đuričićeva ne pristaje na abortus, pokušala da pobegne iz Zadruge

Odnos Zvezdana i Ane

Foto: Youtube printscreen

Odnos Zvezdana i Ane sinoć je bio na najvećem ispitu do sada, jer je on nakon haosa koji joj je napravio izleteo pravo na kapiju želeći da napusti imanje, dok je Ćurčićeva to iskoristila kako bi izašla napolje da razbistri misli. Slavnić je odmah krenuo za njom, te su zajedno stajali pred kapijom. Međutim, ona je ipak uspela da ga smiri, nakon čega je doživeo nervno rastrojstvo i zaplakao na njenom ramenu. Nakon nekoliko trenutaka, ona mu je obrisala suze sa lica, dok mu je sedela u krilu. Posle toga krenuli su da pričaju.

Pročitajte: Nećete je prepoznati – Ovako je Zvezdanova supruga izgledala pre plastičnih operacija FOTO

Odnos Zvezdana i Ane

Foto: Youtube printscreen

Ana mu je prišla, u nameri da ga smiri, što je donekle i uspela, a on je počeo da joj plače u zagrljaju. Ćurčićeva mu je sve vreme šaputala nešto, dok je on sa kapuljačom na glavi plakao pa se činilo da se odno Zvezdana i Ane drastično poboljšao u ranim jutarnjim časovima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Youtube printscreen