svet

August 10, 2016 09:44

By

Odoše narodnjaci u glumce: I Halid Bešlić u novoj domaćoj seriji

halid beslic printscreen
Halid Bešlić dobio je ulogu u novoj seriji “Ubice mog oca”, koja će se od jeseni prikazivati na RTS.

Nakon pevača Ace Lukasa, još jednog folk izvođača ćemo gledati kako igra samog sebe. Halid je prihvatio ponudu reditelja Predraga Gage Antonijevića da zaigra u seriji i zapeva pesmu “Ja bez tebe ne mogu da živim”, autora Mirka Senkovskog Džeronina, koja će se naći na njegovom novom albumu.

Na snimanju u jednoj beogradskoj kafani okupio se orkestar najboljih muzičara iz Srbije, a Halid je zapevao uživo. U sceni se pojavljuje i glavni glumac Vuk Kostić, koji izlazi s društvom i napija se na nastupu popularnog bosanskog pevača.

“Pesma će biti veći hit od Miljacke”, rekao je Vuk pevaču nakon nekoliko sati snimanja.

Bešlić nije imao tremu, pošto je već imao slično iskustvo na filmu. On je u ostvarenju Rajka Grlića “Karaula” glumio kafanskog pevača koji peva pesmu Halida Muslimovića “Oj, jarane, jarane”.

“Za taj film muziku je trebalo da radi Bregović. Mislio sam da će napraviti neku novu pesmu, da ću i ja imati neke koristi, ali ništa od toga”, otkrio je tada Bešlić.

Nije neobično da pevači postanu glumci, tako da su slavu preko filmova stekli Toma Zdravković, Lepa Brena i Zorica Brunclik, a u filmu se oprobala i Milica Todorović koja je izjavila da očekuje noce loge.

IZVOR: kurir

FOTO: printscreen