svet

August 5, 2016 12:59

By

Oglasila se Nataša povodom napisa da je konobar platio njen ceh: U životu nisam izgovorila rečenicu “Znaš li ti ko sam ja”!

natasa bekvalac svet
Povodom današnjeg teksta u jednim dnevnim novinama u kojem piše da je vikala na konobara i izbegla da plati račun u hotelu u Crnoj Gori, pop zvezda Nataša Bekvalac se oglasila na svom Instagram profilu sa željom da demantuje ove navode.

“Ne volim kada mi dan pokvare zloće. Ne znam ni koji je krajnji cilj ovakvih tekstova sem možda pisati ružno pa makar i bez ikakvog povoda. U životu nikada za svojih 36 godina nisam izgovorila: Znaš li ti ko sam ja, niti sam ikad od svog stola ustala a da svoj račun ne platim. Ja da vičem na konobara??? Da on plaća moj račun??? Gospode Bože!!! U životu se nikom nisam obratila neljubazno, pogotovo ne ljudima čiji sam gost. Ovakve stvari me povređuju kao čoveka i nažalost znam i od koga potiču, što ne umanjuje moj ružan osećaj. Redakciji čestitam ako su postigli željeni efekat. Pametniji od mene kažu da se ovakve stvari zaustavljaju tužbama. Iskreno, kada dođe do ročišta mene strašno mrzi da se time bavim. Prođe me bes, brzo zaboravljam i oprostim. Probajte tako i vi. Lakše je i lepse verujte. I popijte nešto na moj račun”, napisala je Nataša.

Ne volim kada mi dan pokvare zloće.Ne znam ni koji je krajnji cilj ovakvih tekstova sem mozda pisati ruzno pa makar i bez ikakvog povoda.U zivotu nikada za svojih 36 godina nisam izgovorila'Znas li ti ko sam ja' niti sam ikad od svog stola ustala a da svoj racun ne platim.Ja da vicem na konobara???Da on placa moj racun???Gospode Boze!!!U zivotu se nikom nisam obratila neljubazno ,pogotovo ne ljudima ciji sam gost.Ovakve stvari me povredjuju kao coveka i nazalost znam i od koga poticu sto ne umanjuje moj ruzan osecaj.Redakciji cestitam ako su postigli zeljeni efekat .Pametniji od mene kazu da se ovakve stvari zaustavljaju tuzbama.Iskreno,kada dodje do rocista mene strasno mrzi da se time bavim,prodje me bes ,brzo zaboravljam i oprostim.Probajte tako i vi.Lakse je i lepse verujte.I popijte nesto na moj racun?.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

AUTOR: svet.rs

FOTO: svet, instagram