scandal

12 Novembra, 2019 19:00

OGLASIO SE MILOŠ BOJANIĆ IZ AMERIKE: PROGOVORIO O POVRATKU U ZADRUGU 3 I DALILI DRAGOJEVIĆ!

Miloš Bojanić je pre nekoliko dana naprasno napustio rijaliti „Zadruga 3“ i otputovao u Ameriku, a sada se oglasio ovim povodom.

Podsetimo, iako se polemisalo o tome da je napustio imanje u Šimanovcima zbog svađe sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem, produkcija rijalitija je to demantovala.

– Već sam stigao u Ameriku. Producenti su znali da ću izaći iz rijalitija pred let, koji sam ranije rezervisao. Pogodilo se da sam tih dana imao konflikte sa Saškom Karan i Dalilom Dragojević. Dogovorio sam se sa produkcijom da se vratim u „Zadrugu“, ali pre toga zahtevam da kazne Sašku Karan zato što je pričala da imam intimne odnose sa mojom unukom. Ma ona je dno dna i lopov! Ukrala mi je pesmu koju smo Marina Tucaković i ja uradili za Zlatu Petrović – izjavio je Miloš za Informer.

– Dalila ne trpi veličine kao što sam ja. Ona je rijaliti fakultet od četiri godine završila u „Parovima“, a sad je na doktoratu u „Zadruzi“. Ima ulično vaspitanje, a svi pričaju da se prostituisala u Švajcarskoj. Za razliku od nje, ja sam završio pravi fakultet! Imam nepunih 70 godina i neću umreti za tri godine, kako mi je Dalila prognozirala – dodao je Bojanić, pa priču završio šokantnim optužbama na račun Dragojevićeve.

– Ona mi je pretila i pokazala rukom na bradu, što je zaštitni znak vehabija. Zato sam joj rekao da je vehabija! Uostalom, i njen otac je vehabija, kao i stric, koji je radikalni islamista i ratovao je u Siriji. Ja nemam ništa protiv muslimana. Evo, pozdravljam ih sve na celom svetu!

– Dejan je njen džukac. Oboje su me pljunuli. Hteli su da me izazovu da ih udarim, ali ja nisam takav. Ja se ne tučem! – zaključio je pevač.

https://svet-scandal.rs/vesti/milos-bojanic-napustio-zadrugu-nakon-vredanja-na-nacionalnoj-osnovi-napustio-belu-kucu/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen