Marko voli Viktoriju
Scandal

20 Novembra, 2021 14:00

Oglasio se Osmakčićev brat Mario! Ne ŽELIMO njegovo DETE! Ovo su vam sve njegove mračne tajne!

Od kada je Viktorija Mitrović posumnjala da je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem, nastao je potpuni haos! Njegov rođeni brat Mario je očajan zbog toga jer smatra da je Marko klinac i da mu dete još ne treba. Sa druge strane, naši izvori kažu da je Marko već ima situacije sličnog tipa i pojedine devojke s kojima je bio sumnjale su da su trudne, ali njega to nije zanimalo.

Osmakčićev brat Mario o bratu i njegov rijaliti vezi!

Međutim, kako su se neke žalile, prilikom odnosa nikada nije pazio, a kada treba da se postavi odgovorno, samo bi nestao i nikad se više nije javljao. Zbog toga ne čudi što Mario moli Boga da Viki nije trudna i nada se da će se Marko opametiti.

– Po mom mišljenju, Marko je tu malo zgrešio. Egoističan je dosta, gleda na svoju g*zicu, ne na druge. To što je uradio, je uradio, ali treba da se traži rešenje, a ne tamo da p*zdi na Taru i Sandru jer su podržale Viki. Ako Viki da da se utiče na nju, to je njena stvar, a Marko treba da se koncentriše na razgovor sa Viki, da popriča sa njom kako će i šta će. Znači, da vidi kako će sa njom, a ne da pravi toliku halabuku i svađe. Nadam se da Viki nije zatrudnela, sumnjam da Marko želi da postane otac sa 23 godine. Ne mislim da je to njegova želja. Ne znam, nadam se. A ako je trudna, pretpostavljam da imaju metode da to može da se spreči, da se zaustavi trudnoća. Treba da gledaju kako da reše problem – objasnio je Markov brat i dodao:

Viktorija Mitrovic

Krivo mi je što mog brata sada svi gledaju kao seksualnog manijaka. Ali sam je kriv, pa on maltene natera curu da imaju seks, nije to u redu. Narod ga gleda! Voleo bih da dobijem poziv sa njim i da ga malo posavetujem, a što se Viki tiče, ona već ima dete i ne verujem da želi sada još jedno. Nadam se da će test biti negativan – završava Markov brat koji je i te kako zabrinut šta će se događati do kraja rijalitija.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL