Star

20 јануара, 2022 23:00

Oglasio se Srđan Đoković i otkrio kako se Novak trenutno oseća!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković najavio je ranije da se neće oglašavati dok se Grend slem u Melburnu ne završi, posle odluke Vlade Australije da mu ukine vizu i deportuje ga iz ove zemlje.

ATA/IMAGES

Po povratku u Srbiju, Đoković je uspešno izbegao veliki broj novinarskih ekipa i navijača koji su ga čekali na aerodromu. Kako mu nije data šansa da se bori za svoj 21. Grend Slem pehar, Australija mu je bila loš domaćin i rastužila ga, ali osmeh na lice iz dana u dan mu vraćaju njegovi fanovi i poštovaoci širom sveta.Poruke podrške Novaku stižu sa svih meridijana, i sve su jednako emotivne, i sve su jednako važne. Međutim, poruka koja stiže iz Kosovske Mitrovice, veoma je emotivna, jer tamo , na jednoj od zgrada, u ovom srpskom gradu na Kosovu, osvanuo je mural sa Novakovim likom dok grli pehar sa Rolan Garosa.

Oglasio se Srđan Đoković!

Naime, dok  Novak dane odmora provodi van očiju javnosti, kratkom porukom na Instagramu se oglasio njegov otac Srđan Đoković, koji je upravo podeilo na svom storiju pomenute društvene mreže ovaj mural nepoznatog autora.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

A potom je Srđan dodao kako se Novak trenutno oseća.

Za sve vas koji se brinete, Novak je dobro i sve vas pozdravlja! Ništa mu niko ne može, niti će mu ikada moći. Vole vas svi Đokovići – napisao je Srđan Đoković na svom Instagram profilu.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, agonija koja je trajala 11 dana, od golgote na aerodromu, do onog hotela užasa, konačno je gotova. Novak se hrabro i žustro borio za dobijanje vize, ali ovu bitku ipak je izgubio. Odluka koju je doneo ministar za emigraciju o deportaciji Novaka Đokovića i ophođenje Australije prema najboljem igraču sveta  spada u sportski skandal 21. veka.

Pročitajte: Aca Lukas se dirljivom porukom oglasio iz bolnice!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: ATA/IMAGES