Izgled Mine Naumović svet novine svet portal
Svet

June 21, 2024 10:14

By

Bivšoj supruzi neće biti svejedno kad ovo čuje: Ognjen otkrio kad je započeo vezu s Minom

Ognjen Amidžić i Mina Naumović zaljubili se na prvi pogled

Ognjen Amidžić i Mina Naumović stupili su u vezu u avgustu 2022. godine, pošto je voditelj nekoliko meseci ranije okončao deceniju dug brak s manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

Šuškalo se da je Ognjen vezu s Minom započeo pre razvoda, no on je to demantovao, ali ne krije da mu se Naumovićeva dopala već pri prvom susretu.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović svet portal svet

Ivan Vučićević

Ognjen Amidžić i Mina Naumović upoznali su se na razgovoru za posao

– Upoznali smo se na razgovoru za posao. Smejemo se danas tome, kad smo se upoznali, ostavila mi je utisak i izgledom, harizmom, vaspitanjem, elokventnošću, pismenošću. Došla je sa nečim što ja dugo nisam video – ispričao je Amidžić.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović svet portal svet

Instagram

– Krenuli smo da se upoznajemo sve više, baš sam bio pod izuzetnim utiskom, a stvarno nikad u životu nisam video lepšu devojku od nje. Prvo joj nisam verovao da je prirodna. Od boje očiju, usta, sve. I tako, malo po malo, skapirali smo kao da se znamo ceo život. Nismo bili u fazonu da na sva zvona pravimo tu priču, to se spontano desilo jer nikome to nije bio plan, pa kad se saznalo, saznalo se.

Pročitajte Da li džentlmen sme ovo da kaže – Posle Ognjenovih reči Mina likuje, a bivše supruge ćute 

Ognjen je tokom gostovanja u podkastu “Bunker”, koji vodi Luna Đogani, otkrio u kakvom je odnosu sa bivšim suprugama.

– Imam dve bivše supruge, pošto imam dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam dece, iz drugog braka imam. Prva supruga je bila javna ličnost kad smo se zabavljali i kad smo bili u braku, ali je posle promenila profesiju – rekao je Ognjen pa dodao:

– Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima, naravno, zbog Matije, tako da je to sve korektno.

Ognjen Amidžić i Mina Naumović svet portal svet

Ata images

Mina je bila deo prošle sezone “Amidži šoua”, gde je vodila poseban segment “Pazi, Mina”. Kada je saznala da je u drugom stanju povukla se s malih ekrana i trenutno uživa u majčinstvu. Ognjen nije mogao da odgovori na pitanje da li će se njegova supruga vratiti u emisiju koja ih je i spojila.

– Videćemo kako ona razmišlja, ja sam za da se vrati. Ona je, po mom mišljenju, zaista veliki potencijal što se tiče žena u voditeljskom poslu. Ima taj zanimljiv spoj izgleda i humora, ima potencijal da radi mnogo više. Videćemo, to zavisi sve od nje – rekao je na kraju voditelj.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM