Prva žena ognjena Amidžića
Star

27 Februar, 2022 19:00

Ognjen Amidžić: “Tanja Savić nije profesionalna, više je neću zvati, ispala je smešna!”

Samo za „Star“ Ognjen Amidžić objašnjava kako bira goste i osmišlja koncept šou-programa. Kaže da mu ne pada na pamet da se bilo kome pravda i iznosi razloge zašto zove starlete, jutjubere i slične u svoju emisiju…

“Nikad nisam pridavao pažnju tome šta će neko reći. Sa druge strane, kao autor i voditelj najgledanije tok-šou emisije koja traje uspešno već četrnaest sezona, očigledno je da radim dobar posao. Rejting i šer emisije Amidži šou dovoljan su pokazatelj, pa mi je samim tim zaista glupo da se pravdam nekoj manjini koja će uvek naći zamerku, pa sve i da dovedem Bijonse.”

Da li si se čuo sa Tanjom Savić nakon što je napustila emisiju?

“Nismo se čuli i ne vidim razlog. Tanja nije ispala profesionalna, prvenstveno prema meni, a onda i prema ostalim gostima koji su sedeli u studiju. Svako ima pravo da svoju karijeru gradi onako kako želi, ali neke stvari prosto nisu na mestu.”

PROČITAJTE: OTKRIVENA strogo čuvana TAJNA! Ovo su gangster i starleta o kojima je Ognjen Amidžić pričao! (VIDEO)

Foto: Ata Images

Kako reaguješ na to kad ti gost napusti emisiju, pogađa li te to lično?

“Kao što sam ti rekao, mene to lično ne pogađa jer sam pre svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno. Ako neko ima problem sa određenim gostom kojeg je moj tim pozvao u emisiju, uvek može da mi kaže, pa se dogovorimo da pomerimo gostovanje. Ovako su mi te situacije smešne.”

Jesi li imao nekad neki slučaj da ti se gost naljutio?

“Trudim se da u svoju emisiju dovodim ljude koji su pre svega interesantni medijima, TV publici i one koji imaju nešto da kažu u datom trenutku. Uvek su tu, pored aktuelnih tema i neke igrice koje mi imamo u emisiji, pa se nekad desi da se možda neko naljuti zbog pitanja koje mu postavim… Ima tu nekoliko imena koja sigurno više neću zvati u emisiju, ali ne bih da detaljišem! Sami će se prepoznati.”

Postoji li neko koga nikad ne bi zvao?

“Osim ovih nekoliko čija imena neću spomenuti? Ne postoji!” (smeh)

A da li neko ko insistira da mu daš unapred pitanja?

“Toga uvek ima, ali se zaista trudim da takav status prosto nema niko. Emisija ide uživo, sve je spontano i tako treba da ostane. Kada bi neko dobio pitanja unapred, onda šou ne bi bio tako dobar i zanimljiv.”

Jel Jovana Jeremić stvarno kraljica šera?

“Jovana je svakako kraljica šera u svom terminu i to što radi joj ide odlično. Dominira.”

PROČITAJTE: SCANDAL! Intervju! Ognjen Amidžić: Ima poznatih koji sami traže da gostuju!

jovana jeremić nasnula

Foto: Bojan Vuković

Kako ti deluje njen koncept jutarnjeg?

“Jovana je osvežila Jutarnji program i unela je neke novine. Koncept je jako zanimljiv, a njen pristup je drugačiji.“

Jel ti smeta što učesnici rijalitija postaju voditelji?

“Naravno da mi ne smeta jer je rijaliti evoluirao u tom smeru, a ljudi koji su učestvovali u takvim šou-programima se odlično snalaze kao voditelji rijaliti formata.”

Da sutra ugostiš Novaka Đokovića, da li bi ga pitao jel zbog vakcinacije vredi završiti karijeru koja je na vrhuncu?

“Novak je već bio moj gost i zaista je bila odlična emisija. On je izuzetno drag i dobar gost, pa samim tim sam siguran da bismo imali mnogo zanimljivijih pitanja, ali bismo se sigurno dotakli vakcinacije i cele te priče oko njega.”

PROČITAJTE: Žena mu radi o glavi! Ognjen Amidžić izgubio opkladu i sada izgleda ovako!

Foto: Bojan Vuković

Dalila i Car su imali prvo suočavanje posle raskida u tvojoj emisiji, jesi li se plašio šta sve može da se desi?

“Iskreno, ne. Znao sam da oni dolaze kako bi ispričali svoju stranu priče daleko od ostalih zadrugara. Delovalo mi je na trenutke da su i dalje slabi jedno na drugo, što se kasnije i ispostavilo tako.”

Kako komentarišeš situaciju između Dalile, Dejana i Cara?

“Svakako su obeležili ovu sezonu Zadruge i njihov odnos nikoga nije ostavio ravnodušnim. Priča kao priča je potpuno čudna, ali ne bih se ja nešto preterano bavio tom temom.”

Ko je bolji sagovornik Car ili Dejan?

“Podjednako su zanimljivi, svaki na svoj način.”

Kako komentarišeš Mensura koji je u vezi sa maloletnicom?

“Ne bih to da komentarišem.”

Koga bi voleo da vidiš u rijalitiju?

“Sebe, ali za velike pare.” (smeh)

Planirate li Danijela i ti drugo dete?

PROČITAJTE: Danijela i Ognjen Amidžić su naizgled nasmejani pred kamerama, a evo šta rade kada misle da ih NIKO NE GLEDA!

Foto: Instagram

“Nas dvoje već dugo ne odgovaramo na ovakva pitanja, jer šta god da kažem protumači se pogrešno. Neke stvari ipak treba da ostanu privatne i da se o njima ne govori. Deca su svakako blagoslov, kad god da dođu.”

Jel si ljubomoran na njene provokativnije slike?

“Moja supruga nema provokativne fotografije. Ako mislite na one u kupaćim kostimima, one su ili deo modnog editorijala ili fotografije sa mora. Sigurno je da se neće kupati i sunčati u skafanderu… (smeh) Nas dvoje imamo uzajamno poverenje i na tome smo i izgradili odnos.”

Jel te muvala nekad neka gošća?

“Možda i jeste, a da ja to nisam provalio. Kada vam je žena top model i nekadašnja muza najvećih svetskih dizajnera, onda ne pridajte pažnju takvim situacijama.”

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković