Svet

14 Januara, 2021 19:02

Ognjen Amidžić IZAŠAO IZ BOLNICE! Voditelj otkrio kako se OSEĆA!

Voditelj Ognjen Amidžić pre nedelju dana bio je primljen u KBC „Bežanijska kosa“ s obostranom upalom pluća.  Iako su dva uradjena PCR testa pokazala da je negativan na koronavirus, lekari su insistirali da Amidžić uradi skener pluća, kao i test iz krvi, nakon čega je definitivno potvrdjeno da je zaražen kovidom 19.

Ognjen izašao iz bolnice!

Ognjen je proveo sedam dana u bolnici, a danas je pušten jer su svi rezultati bili dobri, a test na antitela pokazao prisutnost istih. On kaže da se dobro oseća i da veliku zahvalnost duguje lekarima iz KBC “Bežanijska kosa”.

Hvala bogu, dobro sam! Izašao sam iz bolnice i konačno sam kod kuće s porodicom. Moram da se zahvalim doc. dr Mariji Zdravković, direktorki KBC “Bezanijska kosa”, ass. dr sci. med. Mariji Branković, načelnici odeljenja gastroenterologije, kao i kompletnom osoblju odeljenja gastroenterologije. Hvala svima koji su brinuli i koji su mi se javljali. Naravno, hvala predstavnicima sedme sile, mojim kolegama na razumevanju. Radujem se novoj emisiji u utorak veče koja će biti spektakularna – rekao je Amidžić za Svet.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / BOJAN VUKOVIĆ