Ognjen Vranješ
Svet

January 30, 2023 16:46

By

Jelena Karleuša likuje: Zvršeno suđenje Ognjenu Vranješu, a ovakvu kaznu niko nije očekivao

Ognjen Vranješ osuđen 

Prema navodima portala “Srpska info” poznata fudbalska braća Stojan i Ognjen Vranješ osuđena su na kaznu od 4.000 evra zbog prebijanja bračnog para u Banjaluci. Fudbaleri su u centru Banjaluke ispred jednog restorana u robnoj kući naneli povrede Dušanu Komljenoviću i njegovoj tadašnjoj devojci, a sadašnjoj supruzi Anji.

Ognjen, bivši fudbaler Crvene zvezde i Stojan koji je nekada nastupao za Vojvodinu su napali bračni par Komljenovič 20. juna 2020. godine.

Pročitajte: Jelena Karleuša zapretila Ognjenu Vranješu – Ti mali crve…

Rajko Ristić

– Tada je kod pokretnih stepenica Ognjen fizički napao Dušana Komljenovića i Anju (tada Trtić). On je stisnutom pesnicom udario Dušana u glavu u predelu lica, te mu je tom prilikom izbio tri zuba i oštetio četvrti. Od udarca je Komljenovića pao niz pokretne stepnica sa drugog na prvi sprat. Nakon toga je gurnuo Anu Komljenović koja je potom pala niz pokretne stepenice i tako polomila dva rebra. Potom se Ognjen spustio niz stepenice i opet našao Komljenovića, nakon čega se u tuču uključio i 36-godišnji Stojan  – navodi se u presudi prema kojoj Ognjen mora da plati 3.000, a Stojan 1.000 evra.

Oštećeni su zatražili veće kazne za napadače, ali sudija je ipak dosudio da plate 4.000 evra i pri tome moraju da snose troškove suđenja.

Ognjen Vranješ povukao sve tužbe protiv Karleuše

Ognjen Vranješ u javnosti je poznat kao navodni ljubavnik Jelene Karleuše. On je pre četiri godine u medije plasirao fotografije i snimak na kojima je navodno pop zvezda, a tad je tvrdio da se s njom viđa već neko vreme.

Pročitajte: Ovako je nekada Karleuša govorila o Ognjenu Vranješu

Ata images

Jelena je sve to demantovala, a Duško Tošić je Vranješu uputio javne pretnje.

Iako je Karleuša govorila da će se sa Ognjenom sresti na sudu, to se ipak nije desilo. Ona njega očigledno nije tužila, a on je povukao sve tužbe koje je podneo protiv nje, uključujući i onu za uvredu zbog pisma koje je objavila na Fejsbuku.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: MONDO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES