svet

1 Februar, 2017 10:45

Ogromna lova je u pitanju: Ceca, Veljko i Anastasija dobili ponudu da snime rijaliti kao porodica Kardašijan?!


Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je, navodno, dobila ponudu od jedne privatne producentske kuće da sa svojom decom, Veljkom i Anastasijom, snimi rijaliti, i to za basnoslovni honorar od 400.000 evra!

Prema nezvaničnim informacijama, ideja je da ovaj program liči na rijaliti porodice Kardašijan, a kamere bi Cecu i njenu porodicu, naravno, ako prihvate ovu ponudu, pratile mesec dana.

„Planirano je da kamere budu postavljene u njenoj vili kako bi snimile Cecu u opuštenoj, kućnoj varijanti. Od rane zore bi bilo zabeleženo njeno kretanje po dnevnoj sobi i kuhinji, ali ne i spavaćoj sobi. Ukoliko pristanu da se snimaju i ostali članovi njene porodice – sestra Lidija sa decom i suprugom, otac Sloba i majka Mira i brat od ujaka Milan Marinković – dobili bi bonus od 100.000 evra. Budući da njena familija ne voli da se eksponira, verovatno od toga neće biti ništa. Međutim, to bi bila idealna prilika da se pevačica pokaže u pravom svetlu i sigurni smo da bi se super snašla u tome. Pored toga što bi se rijaliti snimao u Cecinoj kući, kamere bi je pratile i na njene koncerte, a njenu decu u klubovima“, navodi izvor blizak produkciji koja je Ceci navodno ponudila snimanje rijalitija, i dodao da bi se najveći deo priče vrteo oko Veljka i Anastasije.

„Oni obožavaju noćni provod, pa bi gledaocima bilo zanimljivo da vide kako se Cecina deca vesele u klubovima. Naravno, ne bi mogli da sakriju ljubavni život, pa bismo se uverili i koliko je jaka Veljkova ljubav prema novoj devojci Ani Cakić. A ako Anastasija ima novog dečka, sigurni smo da bi epizoda o tome bila najgledanija“, zaključuje izvor.

IZVOR: telegraf.rs

FOTO: star