Svet

24 Septembra, 2020 10:02

Okačila MIKROFON o KLIN? Seka pokreće novi BIZNIS!

Seka Aleksić uživa u životu što se vidi i po njenim objavama na Instagramu. Ona redovno kači slike iz svoje luksuzne vile i dvorišta sa bazenom i svaki trenutak koristi da provede sa sinovima i suprugom Veljkom.

Intenzivno radi na novom projektu!

Seka pored prelepog zelenila, na svom imanju poseduje i baštu gde gaji domaće organsko povrće kako bi se njena porodica što zdravije hranila.

„Okopavam i baštu i cveće, sve radim, ali to je sada postalo toliko veliko da ja to ne ne mogu da radim sama. Sa ljudima koji nam pomažu i rade to na pravi način, i te kako radim sve. Potpuno normalno kao i svaka domaćića koja se time bavi, rekla je pevačica koja je rešila da započne i novi biznis:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Seka kids je dečiji YouTube kanal koji sam pokrenula pre nego što se Jovan rodio, koji sada ima 8 meseci, otprilike između 8 i 10 meseci. Intenzivno radim na tom projektu. Pored internacionalnih dečjih pesma koje sam otpevala u studiju ima tu dosta i autorskih pesmica“.

Seka se pohvalila da je kanal otvoren i najavila novitete, kao i da će kanal imati edukatvni sadržaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

„Drugari, uskoro vas očekuje jutjub kanal pod nazivom „Sekakids“. Na ovom projektu radim intenzivno nekoliko meseci i iskreno se nadam da će vam se dopasti”, napisala je na Instagramu i dobila mnoštvo komentara podrške.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ INSTAGRAM