Olivera Balašević u kupaćem svet novine svet portal
Svet

June 19, 2024 20:45

By

Mlađim ženama nabila kompleks: U sedmoj deceniji Olivera Balašević PRŠTI u kupaćem, neverovatna građa FOTO

Olivera Balašević u kupaćem kostimu oduševila

Olivera Balašević u kupaćem kostimu postidela je mnogo mlađe dame. Supruga pokojnog i najboljeg kantautora Đorđa Balaševića, otmena je dama sofisticiranog izgleda, uprkos tome što gazi sedmu deceniju. Udovica Đorđa Balaševića, pokazala je svoju besprekornu figuru u jednodelnom kupaćem kostimu na Instagramu, što je izazvalo lavinu komentara.

Olivera Balašević u kupaćem – Otvorila sezonu 

Naime, dok je uživala u čarima mora ona se pre kupanja snimila na Instagramu i pokazala kako izgleda u jednodelnom kupaćem kostimu koji je istakao njene atribute.

Pročitajte Porodica nije uspela da ispuni Balaševićevu poslednju želju – Sve rade isključivo zbog zarade

Nakon što se snimila, Olivera je skočila u vodu kako bi se rashladila, a komentari su se samo nizali.

Olivera Balašević u kupaćem svet novine svet portal

Instagram

Olivera je svojevremeno citirala deo iz svoje knjige “Planeta Dvorište”.

Pročitajte Olivera Balašević pronašla novu ljubav – Zbog ovih fotografija gori Instagram, konačno je srećna FOTO 

– Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad.

Olivera Balašević u kupaćem svet novine svet portal

Instagram

– Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu.

Olivera Balašević u kupaćem oduševila ali se njenim rečima ipak mnogo više dive 

– Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene.” Planeta Dvorište, str.26. – citirala je Olja deo svoje knjige “Planeta Dvorište”.

Tuga Olivere Balašević

Foto: Insatgram

Podsećanja radi, Olivera Balašević, koja i dan-danas tuguje zbog smrti Đorđa Balaševića – čuvenog kantautora, a njene životne ljubavi, ispričala je u jednom intervjuu nedavno kako je nastala jedna od njegovih najpoznatijih pesama, a onda se osvrnula i na njihove poslednje susrete, iz perioda kada je on već ležao u bolnici.

Pomen Đorđu Balaševiću

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Neke stihove je koristio kada bismo se mirili. Bilo je situacija kada se baš i ne bismo razumeli, kada bi ja pokušala da mu nešto objasnim, a on bi samo ćutao i posmatrao. I onda bih ga ja pitala: „Pa šta sad razmišljaš, ti znači nećeš ni da se svađaš? Da, ti sad samo razmišljaš kako ćeš to posle napisati u pesmi. Znam kakav si. Za tebe je sve samo inspiracija.” Ja bih tada zaćutala, to bi potrajalo najduže možda dva dana – počela je ona u emisiji „Agape”, pa nastavila:

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Fejsbuk