Olivera Gudelj i sin
Svet

30 Januara, 2023 09:00

Ražnatovići u neverici: Fotografija majke i sina zaledila javnost, Gudelj naslonio glavu na majčine grudi FOTO

Olivera Gudelj i sin čudnom fotografijom šokirali javnost

Porodica Gudelj  krajem 2022. godine našla se na meti kritika zbog izuzetno prisnih fotografija na kojima se grle i ljube, a mnogi to smatraju neprimerenim.

Tviterašima je za oko posebno zapala fotografija na kojoj Vanja Gudelj, mlađa sestra fudbalera, brata ljubi direktno u usta. Pored ovoga, postoji veliki broj fotografija na kojima i ostali članovi porodice imaju sličan odnos a zbog kojih je javnost, navodno šokirana. Na jednoj od fotografija koja je zasmetala tviterašima jeste ona na kojoj Nemanja Gudelj leži u krevetu, dok ga rođena majka ljubi ga u rame. Međutim, sa druge strane ipak je jasno da je ova porodica neverovatno bliska, da su uvek jedni uz druge i da je Nemanj, Dragiju i Vanja majka posebno u srcu.

Pročitajte: Osmeh sve govori – Nemanja Gudelj u zagrljaju majke i tašte Cece

Porodica Gudelj

S druge strane, bliskost među članovima porodice uopšte nije strana jer prelepa Vanja ovakav odnos ima i prema drugom bratu kog takođe na sličan način ljubi u a to je pokazala i na nekim od fotografija koje je sama objavila. Ovo svedoči svakako o tome koliko su pažljivi jedni prema drugima kao i da su u današnje vreme kao porodica veoma bliski kada vlada neopisiva otuđenost među ljudima.

Olivera Gudelj i sin ponovo šokirali domaću javnost

Nova rođendanska slika majke i sina ponovo je zaledila javnost. Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge ponovo isprovocirala. Dragi je naime obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Anastasiji – Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu

Foto: Instagram

Javnost, sa druge strane ipak burno reaguje govoreći da bez obzira na majčinsku ljubav i ljubav dece prema majci ovakvve slike u ovom uzrastu ipak deluju neprimereno.

Šta vi mislite?

Pročitajte: SRAMOTA – Sestra i mama Nemanje Gudelja odlučile da javno provociraju Anastasiju, ovo se ne prašta (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram