Olivera Kovačević se udala
Svet

September 26, 2022 10:15

By

Olivera Kovačević stala na ludi kamen: Vesti o udaji podigle prašinu, sve se prebrzo desilo (video)

Olivera Kovačević se udala vest je koju svi komentarišu, evo i zašto 

Na besprekornoj i zavidnoj karijeri koju je izgradila, voditeljki bi mnogi mogli da pozavide, a privatni život i emotivne partnere vešto je uspevala da sakrije od javnosti. Iako nikada nije govorila o svojim izborima, nije nepoznanica da je Olja godinama u srećnoj vezi sa političarem Borkom Stefanovićem, međutim vest – udala se Olivera Kovačević, tema je o kojoj se uveliko šuška.

Pročitajte: Zar sad moram da pričam o njemu – Olivera Kovačević drsko odgovorila voditeljki na pitanje o Joksimoviću

Stil Olivere Kovačević oduševio

ATA/IMAGES

Naime, jednom prilikom gostujući u emisiji “Direktno sa Minjom Miletić”, političar Vuk Jeremić rekao je da njegova supruga Nataša ne može da se zaposli ni na jednoj televiziji u Srbiji jer se on bavi opozicionim poslom, da bi na tu njegovu opasku voditeljka Minja uzvratila: “Supruga Borka Stefanovića, Olivera Kovačević, radi na RTS-u“.

Da li potpuno slučajno ili sa određenom namerom, koleginica popularne voditeljke otkrila je Oliverin status o kom se u javnosti godinama nagađalo. Političar takođe nije delovao iznenađeno kada je čuo te su mnogi došli do jednog zaključka, a to je – udala se Olivera Kovačević u tajnosti piše “STORY!”

Pročitajte: Ona više NIJE ISTA žena – Drastična promena Olivere Kovačević uzdrmala javnost! (FOTO)

Foto: ATA images

Imajući u vidu da je godinama srećno zaljubljena, te da pored sebe ima muškarca koji je voli, poštuje i u svemu podržava udaja i nije neuobičajen sled događaja iako su mnogi iznenađeni istom.

– Ljubav je važna da bi čovek osetio da je živ. Ljubav vas najlakše kroz život nosi, zahvaljujući njoj možete da savladate prepreke koje inače ne biste mogli. Značajna je zbog toga što je slobodna volja. Ništa vas ne može naterati na ljubav. Okolnosti vas mogu naterati na udaju, na zločin, Bog vam može uraditi sve, ali ne može vas naterati da volite – rekla je jednom prilikom voditeljka za “Kurir”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images