Scandal

30 Jula, 2020 13:04

ON JE MUŠKA STANIJA DOBROJEVIĆ! Kristijan Golubović opleo po BIVŠIM ZADRUGARIMA!

Nakon što je nedavno potpisao ugovor i najavio svoj ulazak u rijaliti šou „Zadruga 4“, Kristijan Golubović, je rešio da prokomentariše bivše zadrugare, a sa nekima od njih će se uskoro useliti na velelepno imanje.

BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Na samom početku Kristijan se osvrnuo na odnos sa starletom Stanijom Dobrojević i ispričao da je sa njom imao i neki poslovni dogovor.

„Sve je super, tu smo na bazenčiću. Biće to moj veliki problem, ja sam perfekcionista, a drugi su kontra. Ja pravim šou sam po sebi, tako sam rođen. Taj Tomović me pominjao u kontekstu trećeg lica, nije me lično uvredio kao ona dripčina Lazić. On je pričao kako je ona bila sa dripcem na „Farmi“, a pošto sam bio na paradajz banji, nisam mogao da odgovorim, pa samo morao preko mojih društvenih mreža jedan demant. U nekim momentima sam spominjan ovako i onako, čak i od Stanije, naš odnos je bio drugarski, čak i posle tog plaćanja kad je zatajila ona. Mi smo imali poslovan dogovor.”, rekao je Kristijan, pa se prebacio na komentarisanje Baneta Čolaka:

„Jao, Čolak je svima široko poznat. Padao je u nesvest u zatvoru, pravio suze od bala, to nisam video nigde, ide iz krajnosti u krajnost. Čim mu se neka dopadne, on bi da pravi decu i da se ženi.”

Kristijan je potom istakao da je o Jeleni Pešić imao lepo mišljenje dok se nije uhvatila u kolo sa Markom Miljkovićem i njegovom devojkom Lunom Đogani.

„Jelena Pešić je bila normalna, ali je poremetilo druženje sa đilkošem iz Brusa, izigrava nekog Don Žuana, vrteo Lunu u krug. Neinteresantan, on je muška Stanija Dobrojević. Drugačije je kad si sultan, a on je klasičan sponzor, njemu se vidi da nema emocije prema njoj. I ja bih voleo Ivanku Tramp. Žao mi je Lune, nije umela da se kontroliše. Trebala je da spusti loptu. Ja imam sina 25 godina, mogao bih Luni savet da dam.”, završio je Kristijan.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: ATA IMAGES