Svet

1 Jula, 2022 14:00

Bez skrivanja: Kija Kockar pokazala novog dečka, da li vam liči na Slobu? (foto)

On je novi dečko Kije Kockar 

Kristina Kija Kockar juče je posetila festival na Kalemegdanu i tom prilikom pokazala novog dečka. U sjajnoj atmosferi provodila se sa svojim prijateljima ali u jednom trenutku pridružio joj se on.

Pročitajte: Oči u oči – Kija i Sloba se sreli na jednom događaju. Evo kako je protekao njihov susret

Foto: Ata Images

Novi dečko Kije Kockar nije ni nalik Slobi

Kija Kockar koja je preživela pravu dramu kada ju je Slobodan Radanović, bivši suprug prevario na nacionalnoj frekvenciji sa Lunom Đogani, uzela je pobedu u svoje ruke i nastavila život dalje. Za veoma kratak period ostvarila je skoro sve svoje snove – postala je poznata pevačica, izdala je knjigu i što je najvažnije, posle gomile suza, osmehnula joj se sreća. U toku razvoda i posle, mediji su je povezivali sa raznim muškarcima, ali izgleda da je samo jedan zaslužio mesto u njenom srcu.

Pročitajte: Kija Kockar konačno priznala – Evo šta je sve slagala u Zadruzi

Foto: Ata Images

Juče, na pomenutom festivalu videli smo novog dečka Kije Kockar ali je njegov identitet i zanimanje ostala nepoznanica. Ono što smo svakako videli je da zajedno savršeno funkcionišu budući da se jedno od drugog nisu odvajali.  Mnogi su prokomentarisali da je misteriozni dečko izuzetan lepotan i da nema ništa slično Slobi Radanoviću.

Pročitajte: Kija Kockar u suzama – Ovo što su joj uradili niko ne zaslužuje (VIDEO)

Scandal paparazzo Srećna porodica Slobe Radanovića

Rajko Ristić

Šta vi mislite?

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić