Snezana Djurisic i Vanja
Scandal

16 Januara, 2022 15:30

On je Snežani Đurišić pokušao da RASTURI vezu sa Vanjom!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Snežana Đurišić i njen dečko Vanja bili su nedavno na gala prijemu gde se jedan gospodin otvoreno zainteresovao za pevačicu! To je Vanja primetio, pa je nastao haos!

Snežani Đurišić pokušao da RASTURI vezu

Taj gospodin, on je inače iz Austrije je i vrlo je šarmantan i cenjen, razveden je, lepo izgleda, trenira i vodi računa o sebi… Odmah se zainteresovao za Snežanu Đurišić i počeo da se raspituje koliko je ozbiljna u vezi s Vanjom započinje naš izvor i dodaje:

Snezana Djurisic

Rajko Ristić

Pitao je prisutne da li je Vanja čovek dostojan takve dame, pa kao da li bi on imao šanse, pa Sneža je divna gospođa, prefinjena, uspešna, diskretna… Ma baš se naoštrio, i to toliko da je Vanja sve primetio. Međutim, tom gospodinu su svi prisutni rekli da o tome nema ni govora jer su Sneža i Vanja u ozbiljnoj vezi i da tu nema šta da traži, ali on je opet svako malo zapitkivao sve redom o Sneži, tako da je Vanji s pravom pao mrak na oči. Hteo je da napravi scenu i da mu stavi do znanja da je samo on sa Snežanom, međutim, ostali su ga umirili, pa se na kraju sve fino završilo, a moglo je da bude gusto zaključio je naš izvor.

PROČITAJTE I… SCANDAL! intervju Snežana Đurišić: „Privatno se ne družim sa kolegama, čak ni sa Popovićem!“

AUTOR: Marjan Kamenović/Scandal

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ