Tamara Đurić žestoko isprozivala Laću
Svet

May 13, 2022 15:30

By

Ona mi je kao profi igračica! Tamara Đurić rekla šta misli o Karleuši, ovo ćete pročitati dvaput!

Starleta Tamara Đurić iskreno o koleginicama

Starleta Tamara Đurić prošle nedelje uzburkla je javnost zbog vesti da je njena zaova na autoplacu koji Tamara drži sa mužem, navodno demolirala neka vozila i perionicu. Starleta o tome nije želela da govori, ali je progovorila o Katarini Živković i koleginicama a dotakla se i Jelene Karleuše. 

Pročitajte: Tamara Đurić raskrinkala Katarinu Živković: Ona je babadevojka koja spava s oženjenima i rastura tuđe porodice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Zbog medijskog rata i prepirki koje vode u proteklom periodu, starleta Tamara Đurić otkrila je istinu o odnosu sa Kaćom i rekla da nije mogla da dozvoli da Živkovićeva sve starlete naziva prostitutkama ali da je ta priča više ne zanima.

Pročitajte: Tamara Đurić optužila pevačicu: „Spava sa hirurgom, ali ni na šta ne liči”

– Meni je to bilo zanimljivo, ali više nije. Da je ona isprozivala starlete, dala neko svoje mišljenje, bilo bi ok, ali ona je rekla da su sve starlete prostitutke! Pa, kako da se ne nađem prozvanom i ne reagujem kada mene mediji nazivaju starletom? Ja ne mogu da ostanem imuna na takve reči. Mnoge devojke sebe nazivaju devojkama, ali zna se šta to znači. Pravih starleta ima nekoliko. Ja sam bila pozorišna glumica, fotomodel, slikala se za vodeće časopise, bavila se pevanjem, okušala se kao voditeljka i sve sam to radila dok mi je držalo pažnju. Bila sam jako uspešna u svemu, ali me više nije interesovalo. Ja sam multimedijalna ličnost. Zamisli da ja sad ustanem i kažem da su sve pevačice prostitutke? Na šta bi to ličilo, kad to nije istina. Znamo svi da ih ima mnogo u tom poslu, ali daleko od toga da su sve. Tu bi se našle prozvanim sve žene koje se bave pevanjem, i one afirmisane, i prave zvezde. Treba paziti kad se daju izjave i etiketiraju ljudi. Samozvane zvezde i zvezde raznih takmičenja i formata… E tu ima tih sumnjivih – rekla je Tamara Đurić za Svet.

Pročitajte: Starleta koja je PREŽIVELA DRAMU! Tamara Đurić pokazala g*zu koja ju je umalo koštala života!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Tamara Đurić poznata kao neko ko nema dlake na jeziku nije se libila ni da prokomentariše našu najpoznatiju pop divu, Jelenu Karleušu koja je inače svetski poznata i kao zvezda i kao fashion guru.

– Ona je zabavna. Više mi je kao profi, profi obučena igračica, ali baš dobro sređena. Ima puno stila. Najbolje je obučena na estradi. Sad, da li je baš sve na njoj original? Znam da ju je Gabana prozivao, ali nema veze. Lepo je upakovana, ali zvezda nije. Dobro je obučena, više igra nego što peva, stilizovana – ali ni pevačica, ni zvezda – rekla je iskreno Tamara bez dlake na jeziku za “SVET!”

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Insatgram