Star

25 Decembra, 2020 18:00

Oni su BOLESNI! Detaljan izveštaj inspektorke LILI!

Najpoznatija inspektorka Lili Stevanović napustila je Zadrugu, a za STAR otkriva sve pikanterije iz rijalitija: ko je neuredan, ko igra ozbiljnu igru, ali i šta se dešavalo što nismo videli na televiziji. Posebno se osvrnula na odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša!

Od mene se očekivalo da ja mnoge stvari iznesem i kažem šta znam o ukućanima, i to me je zbunjivalo, jer nisam videla razlog da iz čista mira ustanem i kažem šta sve znam. Ja sam upućena u pojedine živote zadrugara, ali bez razloga ne bih ništa iznela. Sebi zameram što sam nasela na Miljaninu igru i što sam dozvolila da se onako slikam u rajskom vrtu, ali dobro – kaže Lili u intrvjuu za STAR.

Šta kažeš za Maju i Janjuša? Hoće li uspeti da smire strasti?

– Iskreno, oni su bolesni, ja ne znam kako drugačije da objasnim taj njihov odnos. On stalno govori kako mora da drži Maju uz sebe, kako kupuje vreme, znaš kako, on može da pukne u trenutku i da je prebije ili on stvarno igra sa njom neku čudnu igru. Nije mi jasno, ja ne znam jel sve ovo dogovor sa ženom Enom, meni deluje da je to dogovor između njega i žene, ali kakav je to dogovor ako ti spavaš sa Majom, koja žena bi to trpela zarad novca. A načula sam nešto da se Janjuš nije ni razveo, tako da ne znam šta se tu stvarno dešava –detaljna je inspektorka Lili.

Novi STAR koji je u prodaji donosi vam ceo intervju sa Inspektorkom LILI sa pikanterijama o svim zdrugarima!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR