Scandal

7 Februar, 2021 16:00

OPA! Tanja Savić KRIJE ROMANSU sa muzičarem!

Kako SCANDAL! saznaje, jedan muzičar iz okoline Smedereva, izuzetno poznat među estradnjacima, lud je za Tanjom Savić!

Tanja krije romansu?

Naime, njemu je Tanja godinama slaba tačka, a sada kad ona ima probleme sa mužem Dušanom Jovančevićem i na korak je do razvoda, iskoristio je priliku da joj se približi. Naravno, Tanja se s njim povremeno nađe, odu na kafu i to je sve, međutim, on se na sva usta hvali kako su uplovili u romansu i da jedva čeka da mu pevačica rodi i dete!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Kažem vam, u pitanju je poznat muzičar, znaju ga svi pevači, kao i oni koji gledaju uživo nastupe na Jutjubu. Nebitno, uglavnom, lud je za Tanjom. Hoće da joj pomogne da vrati decu, svašta joj je obećao – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja s njim nema ništa osim što ga poštuje i voli s njim da se sretne s vremena na vreme. Brine me samo da joj on ne napravi problem jer se hvali kako će da je ženi, a ona tek treba da se razvede i da bije tešku bitku oko sinova. Daj Bože da sve to bude kako treba, lako će se i Tanja prepustiti ako joj se muzičar dopada, a sada je bitno da mudro igra i da joj se deca konačno vrate. Valjda će to da shvati i taj muzičar, pa će da prestane da se hvali kako jedva čeka da mu Tanja rodi dete – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL