Svet

2 Novembra, 2022 10:15

Ne mogu da se pomerim… Pogledajte kako izgleda Ceca posle višečasovne operacije FOTO

Operacija Cece Ražnatović prošla je uspešno 

Ceca Ražnatović prošla je jedan od težih momenata za nju i njenu porodicu. U petoj epizodi dokumentarnog serijala „Ceca show“ otkriće jedan od težih trenutaka za poznatu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović otkako je počelo snimanje ovog šoua jer je posetila Istanbul kako bi imala važnu operaciju o kojoj će pevačka zvezda pričati nešto kasnije u emisiji emotovanoj u petak.

Pročitajte: Ceca ne želi da se ovo sazna – Njena prijateljica otkrila sve o raku sa kojim se borila

Foto: Printscreen

Njena publika uskoro će moći da vidi i ekskluzivne snimke iz operacione sale u kojoj je pevačica provela čak osam sati. Ceca Ražnatović se nakon operacionog zahvata oseća dobro, ali će javnost ipak morati da se naoruža strpljenjem budući da će o svim ustiscima i svemu što se tamo dogodilo, pričati sama.

Pročitajte: Ražnatovićeva u bolnici, kucnuo je čas za istinu – Ovaj čovek mogao bi da pomiri Cecu i Karleušu FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

Sa pevačicom je put Istanbula krenula sestra Lidija Ocokoljić koja joj je sve vreme velika podrška i vetar u leđa. Kako je već poznati, Cecu je operisao vrhunski plastični hirurg Bulent Čihantimur kojeg je pre nekoliko godina i naša najveća pop diva predstavila kao čudotovorca.

Podsećanja radi, Cecin serijal o životu važi za skuplji projekat za koji je folk zvezda unapred dobila pozamašan honorar, a biće emitovan u okviru nove televizije…

Pročitajte: Trenutak kada je konačno shvatila ko je ona – Trauma Ivane Selakov u koju je upletena i Ceca Ražnatović

Foto: Printscreen


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images