Operacija Nine Radulović
Svet

17 Novembra, 2022 15:45

Najteži dani za porodicu: Ninu Radulović razara bolest, sin joj je najveća podrška

Operacija Nine Radulović nije bila bezazlena

Kako je Nina Radulović istakla za domaće medije, nakon operacije, njoj je najviše pomogao sin Lav, koji je shvatio ozniljnost situacije i uvek joj je pri ruci šta god da joj zatreba. Operacija Nine Radulović zahtevala je određenu proceduru i rutinu u koju je otpočetka uključen i njen mili naslednik…

Pročitajte: Druga žena –  Nina Radulović iznenadila promenom, razvod je učinio svoje (foto)

Foto: ATA images

– Lav mi svakodnevno pomaže, oduvek, a posebno otkad sam se operisala. Od tada nisam podigla ništa teže od dve flaše, jer je uvek tu moj pomoćnik Lav, koji ide u prodavnicu sa zadovoljstvom jer uvek zaradi i neku čokoladu – kroz smeh je ispričala za „Stori“, te istakla da je operacija jedna je od okolnosti koje mamu i sina još više drže zajedno i na kojima uče.

Pročitajte: Nina Radulović i Leka zabrinuti zbog sina – Lav je doneo odluku, roditelji se tu ništa nisu pitali (FOTO)

Foto: ATA images

– Mnogo je brižan i nežan, mada ne voli da to naglašavam u društvu, a ni javno, jer ga je „blam“. U njegovom uzrastu sve deluje detinjasto i blamantno, svi žele da izgledaju starije i ozbiljnije, a kad odrastu, bude obrnuto. Trudim se da mu stavim do znanja da je najvažnije da ima dobar odnos sa porodicom, ispunjen ljubavlju i razgovorom o ljubavi i nežnosti, i da je to lepo, a ne sramota. Jedino tako može uvek da bude srećan i u skladu sa sobom – ispričala je Nina koja je presrećna što sin Lav izrasta u odgovornog dečaka.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA Images