Operacije Suzana Mančić svet novine svet portal
Svet

May 29, 2024 09:00

By

Ćerki kao da je sestra: Sada je jasno kako posle svih operacija izgleda Suzana Mančić FOTO

Operacije Suzana Mančić ulepšale su je i podmladile

Voditeljka je oduvek vodila računa o fizičkom izgledu, kako je negovala telo, tako se brinula i o licu, na kojem je sada odlučila da napravi male promene. Suzana Mančić odlučila je da ode pod nož, da bi, kako kaže, otklonila viškove koji su joj smetali. Operacije Suzane Mančić sada nije krila a sad je i priznala kako se oseća nakon zahvata…

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pre dva dana modni brend Sassy La Femme predstavio je kolekciju za prolece/ leto 2024, pod nazivom Gelato a tom prilikom na događaju pojavila se i Suzana Mančić sa kćerkom Teodorom Kunić.

Suzana Mančić operacije otkrila, uradila dva zahvata 

Operacije Suzane Mančić očigledne ali su toliko dobro urađene da pored svoje rođene ćerke izgleda kao da joj je sestra…

Pročitajte Nemate vremena, a želite ukusan i zdrav obrok, Suzana Mančić vam otkriva brzi recept za savršen ručak

– I muškarci i žene žele da zadrže mladalački izgled i tu se i dobre i loše stvari dešavaju. Uradila sam dva zahvata, korekciju gornjih kapaka i zatezanje vrata i donjeg dela lica. Niko ne voli da ide pod nož, a ja sam to uradila u poznim godinama.

Operacije Suzana Mančić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Razmišljala sam da svoje lice ostavim kakvo jeste, koristila sam se svim i svačim, ali sam videla da taj rezultat više nije taj, i lice to ne može da izdrži.

Operacije Suzana Mančić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Srećna okolnost je bila da naiđem na ovu opciju – rekla je Suzana, te je dodala:

Operacije Suzane Mančič – Voditeljka otkrila šta je popravljala na svom licu 

– Bila sam u totalnoj anesteziji, brzo sam se probudila. Mirno sam otišla u salu i legla na operacioni sto. Oporavak je išao jako brzo, bez ikakvih komplikacija, mesec i po dana posle spejs liftinga, danas sam prvi put stavila minđuše i tako se radujem. Neću da se promenim, samo da promenim viškove koji su mi smetali. Volim svoje lice i ne želim da budem neko drugi.

Pročitajte Suzana Mančić je pomoću ove dijete za 8 dana smršala 5 kilograma – Ovo je njena kilaža sada

– Svi hejteri koji su mi govorili da izgledam plastično, jesam plastična sada, ali izgledam još bolje. Suzana Mančić operacije koje je radila ne smatra dramatičnim uopšte. Sebi je lepa.

Voditeljka godinama unazad uživa u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, te nas je zanimalo kako je on reagovao kada mu je saopštila šta će korigovati, i da li mu se dopala promena.

Operacije Suzana Mančić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Zna da ne utiče mnogo na moje odluke, a kada me je video, rekao mi je da je dobro urađeno. Kapke nije ni primetio.

Pročitajte Suzana je Simicu osvojila ovim srpskim specijalitetom – Ljubav se rodila po prvom zalogaju, isprobajte RECEPT

– Dve nedelje posle korekcije smo putovali u Nju Delhi, pitala sam ga da li nešto primećuje i rekao je da ne, i da nikada ne bi primetio – rekla je Suzana, i podsetila sve da je važno imati crni fond za pozne dane.

– Odreknite se nečega, skupljajte novac i imajte crni fond za starije dane, ko zna za šta će trebati. Uvek sam o tome vodila računa, imam nekoliko polisa životnog osiguranja. Puno para je prošlo kroz moje ruke, strašno sam mnogo zarađivala, u doba Jugoslavije sam obezbedila egzistenciju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Uvek pola s***im, a pola stavljam na račun. Volela sam kafanu, da putujem, društvo, odu pare, ali treba da se stane u jednom trenutku – rekla je kroz smeh, a koji je njen recept za skladan brak, i kako je reagovala na razvode na estradi, poslušajte u videu u okviru teksta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images