Svet

1 Novembra, 2022 16:00

Ražnatovićeva u bolnici, kucnuo je čas za istinu: Ovaj čovek mogao bi da pomiri Cecu i Karleušu FOTO

Operisana Ceca Ražnatović u Turskoj 

U četvrtoj epizodi serijala “Ceca show”, kao najava za petu, gledaoci su mogli da vide kako Svetlanu Cecu Ražnatović u bolničkom krevetu odvode na operaciju u Turskoj na klinici specijalizovanoj za njen zdravstveni problem.

Pročitajte: Neće im biti svejedno – Nakon saznanja da će drugi put postati baka, Ceca Ražnatović Veljku i Bogdani poručila ovo

Folk zvezda predhodno je objasnila da je operacija neizbežna i iznela detalje intervencije:

– Tamo ćemo ostati najmanje dvanaest dana. Doktor mi je rekao da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, moram. Znam da operacija traje, ali želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži – ispričala je Ceca.

Sa Cecom su u Istanbul na konsultacije sa doktorom otišle Anastasija i Lidija kako bi joj pružile podršku.

Pročitajte: Partner Cece Ražnatović za put u Pariz – Evo ko je muškarac sa kojim je viđena u gradu ljubavi (FOTO)

– Nekoliko nedelja pre operacije bile smo zajedno na konsultacijama u Istanbulu. Obavile smo razgovor, a nakon toga smo se sjajno provele – rekla je Anastasija.

– Svi su bili iznenađeni zašto operacija traje 6 sati i naravno uvek postoji briga, nikad ništa nije bezazleno – ispričala je Lidija.

Ceci je najvažnije bilo da je operiše vrhunski hirurg kako ne bi imala vidljive posledice na koži. Iako oporavak traje dugo, pevačica je posle dve nedelje nastavila sa svojim radnim obavezama, naveo je portal „Hello!“

– Dve nedelje od operacije ja sam bila na bini, iako to nije bilo preporučljivo – otkrila je Ceca.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ogolila dušu pa priznala – Uprkos svemu, roditelji mi to nikada nisu dozvoljavali

U petoj epizodi serijala “Ceca show”, koja će biti emitovana na “Blic televiziji” u petak u 22h, folk zvezda će ispričati sve o svom zdravstvenom problemu, a gledaoci će biti u prilici da vide i ekskluzivne snimke iz poznate turske bolnice gde je operisana.

Podsećanja radi a kako piše „StoryJelena Karleuša i Ceca Ražnatović možda ne dele stavove po mnogim pitanjima, ali imaju poverenje u istog čoveka kada je zdravlje u pitanju. Kao što je već poznato, Ceca je nedavno operisana u Istanbulu iz još uvek nepoznatih razloga koji će biti otkriveni u novoj epizodi njenog rijalitija „Ceca show“ u petak, ali prema nezvaničnim informacijama operaciju je izveo čuveni turski hirurg Bulent Čihantimur kojeg je pre nekoliko godina Karleuša promovisala kao čudotvorca. Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, stoga, sada dele zajedničkog doktora a Ražnatovićevoj nije bio problem da posegne za ovim stručnjakom bez obzira na to što je njena rivalka već bila pod njegovim nadzorom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Hello!

FOTO: ATA images