Operisana Vesna Zmijanac
Svet

March 9, 2023 16:30

By

Oglasila se Nikolija i otkrila u kakvom je stanju Vesna: Posle majčine operacije ima samo jednu molbu

Operisana Vesna Zmijanac – Nikolija otkrila kako se oseća

Danas je u Kliničkom centru Srbije operisana Vesna Zmijanac, a folk divi je, kako smo već ranije pisali, ugrađen bajpas. Iako smo posle hirurškog zahvata pokušali da stupimo u kontakt sa Vesninom ćerkom Nikolijom, kako bismo se raspitali kako se pevačica sada oseća, ona se nije javljala na telefon. Međutim, Nikolija se sada oglasila na svom Instagram profilu i otkrila u kakvom je stanju njena majka.

Pročitajte: Ovo su svi detalji – Otkrivamo zašto je operisana Vesna Zmijanac

Operisana Vesna Zmijanac

Ata images

– Kao što ste verovatno pročitali mama je uspešno operisana, i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje. Hvala na razumevanju – napisala je Nikolija.

Pročitajte: Pored problema sa srcem, Vesna ima još jedan zdravstveni problem zbog koga je jedva izvukla živu glavu

Instagram printscreen

Kako je izvor blizak ćerki Vesne Zmijanac ranije otkrio, Nikoliju je veoma potreslo saznanje da će pevačica biti operisana.

– Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM