Scandal

8 Maja, 2021 16:00

OPET HAOS! Darka našli kako SPAVA ispred Marinine KAPIJE! Nije jeo TRI DANA!

U poslednjih nekoliko dana mediji bruje o tome da je Marina Gagić navodno napustila Darka Lazića i preselila se sa sinom kod majke! Navodno je pevač potezao i pištolj u trenutku nervnog rastrojstva, ali to niko nije potvrdio!

Darko čini sve da vrati Marinu!

Kako SCANDAL! dalje saznaje, pevač svakako očajnički želi da mu se verenica vrati, pa je zamolio kumu Andreanu Čekić da pozove Marinu i da joj objasni kako funkcioniše estrada i svet poznatih. Naravno, Andreana je pristala i pokušala je da popriča sa Marinom kao žena sa ženom, međutim, nije bilo vajde! Marinu je to dodatno uznemirilo!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

Andreanin poziv dodatno je napravio haos! Marina je imala maltene nervni slom, pa je urlala na sav glas: Šta ima Čekićka meni da objašnjava šta je droga i ko su zelenaši, ja kao ne znam šta je estrada, a dve godine se borim kao lav da sačuvam porodicu! Dosta mi je! Neću više da vas vidim! Šta ima Andreana da se meša, neka rešava svoje probleme! A ti ako misliš da ti opet oprostim, unormali se, ali ovo će ti biti poslednji put – prepričava izvor Scandala! i za kraj kaže:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Mislim da je Darko na tankom ledu, teško će ovog puta uspeti da reši problem, trebalo je ranije da misli na Marinu. Nije ona od juče, mlada jeste, ali je mudra i ne da na sebe, a tako i treba da bude – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ