Star

4 Decembra, 2021 15:00

Rada Manojlović ljuta na polubrata Nenada! Opet je proziva!

Rada Manojlović nikad nije volela javno da priča o svom polubratu Nenadu, što je njemu smetalo, pa zato kad god ima priliku, on oplete po njoj.

Rada Manojlović ljuta na polubrata!

Nedavno je gostovao u jednoj emisiji i otkrio da je dugo jurio da snime duet kako bi se probio na estradi, ali da ga je ona izbegavala.

-Rada i ja smo po ocu brat i sestra, međutim, nisam odrastao sa njom. Mi jesmo rod, ali nažalost, skoro ceo život nismo živeli zajedno. Generalno, ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć u karijeri od nje, mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da se probijam i sam. Istina je da sam ranije, pre učešća u Zvezdama Granda, navaljivao na nju da snimimo duet , ali me je ona odbijala. Kasnije kada je našla neku pesmu i ponudila mi je, ja nisam više želeo –  rekao je kratko Nenad, a kako se šuška, pevačica je mnogo ljuta što on otkriva njihove porodične tajne.

 

Uvek je Rada bila nekako zatvorena kada su porodični odnosi u pitanju. Zato je mnogo nervira što Nenad priča o njihovom odnosu. Baš je poludela kad je prošle nedelje gostovao u jednoj emisiji i otkrio kako ga je kulirala jer je bio nepoznat javnosti. Opet je proziva i pokopava. Rada smatra da to nije zaslužila. Mnogo se iznervirala. Mislim da tek sada neće da mu se javi – objašnjava izvor blizak pevačici.

 

 

 

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ, DRAGAN GAJIĆ I BOJAN VUKOVIĆ