Svet

17 Maja, 2021 23:00

Opet u SVAĐI! Sonja IZBLAMIRALA Šašića, on izgoreo!

Željko Šašić ponovo se posvađao sa bivšom suprugom Sonjom! Taman kad je došlo do primirja, spuštanja tenzija, njegova izjava da su se pomirili u novinama je nju baš naljutila pa ga je i javno izblamirala.

Sonja žestoko spustila Šašića!

Realno, Željko je hteo da ispadne šmeker, kao sa Sonjom je, dobri su, a onda ona izjavi da ju je pomešao sa nekom drugom imenjakinjom. Kanal samo tako. Njemu je to baš povredio ego! Na stranu to što mu je u privanoj komunikaciji baš zamerila što je spominje. Čak ga je pitala i da li hoće da budu dobri zbog njih i deteta koje imaju ili zbog medija, da bi imao o čemu da priča, pošto duže ništa o njemu nije aktuelno – kaže izvor za Svet i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style)

Ona uopšte nije sad u fazonu da se provlači u medijima zbog njega, povukla se iz novina posle razvoda od Ace Lukasa, sad je u nekoj drugoj priči. Nije mu bilo pravo ni kada ga je Lukas isprozivao, tako da je sad danima već mrgud. Čuo sam da su ga zvali neki mediji, bukvalno bljuje vatru, jer sve interesuje samo odnos sa Sonjom, ništa o njegovoj karijeri, pa svima spušta slušalice, čak zna da bude i neprijatan. Sad je u fazi da neće ni sa kim da priča, da su svi protiv njega, i da ga ništa ne zanima – ispričao nam je izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ