svet

October 2, 2013 10:55

By

Opljačkana Cakana: Lopovi su mi odneli sve iz kuće!

cakana

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug, advokat Nebojša Negić opljačkani su. Dok su u nedelju po podne šetali psa, rodezijskog ridžbeka, lopovi su upali u njihovu kuću u beogradskom naselju Sremčica i odneli najvrednije stvari. “Odneli su skoro sve – nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godina skupljali.  Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život!”, izjavila je uztnemireno Cakana.  “Lopovi su ušli u kuću sa zadnje strane dvorišta, kroz jedan mali prozor koji su razvalili. Taj deo očigledno nismo dovoljno pokrili kamerama. Prvo su naišli na Nebojšinu sobu, koju su opelješili, a zatim u moju i sve ostale prostorije”, dodala je ona.

I dok su pevačica i advokat opušteno ispijali kafu nedaleko od kuće u pauzi šetnje, ni slutili nisu da po njihovom domu tumaraju razbojnici, koji su u jastučnicama iznosili stvari. Kad su se njih dvoje vratili u kuću, naišli su na haos. “Ne možete da zamislite kako sam se osećala! Šta bi bilo da smo naišli u trenutku dok se to dešavalo! Pored toga što smo sad bukvalno svaki ćošak pokrili kamerama, ovih dana nam stiže i oružje, tako da pucam na svaku nepoznatu osobu koja mi se približi kući! Ubijam ga ili ga u najmanju ruku ranjavam! Eto tako”, besno je rekla Cakana.  “Sve će se kupiti, ali mi je zaista žao što imam utisak da ova država ne vodi računa o svojim građanima! Mojoj rođenoj sestri su pre godinu dana opljačkali stan! Više niste sigurni u sopstvenoj kući, a kamoli na ulici”, naglasila je pevačica.

Policija i forenzičari su nekoliko sati radili uviđaj, a bračni par se nada da će razbojnike uskoro privesti.

Cakana i Nebojša su do sada rodezijskog ridžbeka čuvali u dvorištu, a on je nekoliko dana pre toga lajao u pravcu iz kojeg su lopovi obili kuću. “Mislila sam da laje na komšiju, pa sam ga smirivala i nisam mu dozvoljavala da laje. Sad mi je tek jasno… Od sada će biti u kući, nećemo ga više držati napolju”, kaže pevačica.

Izvor: Kurir