Oporavak Darka Lazića
Svet

April 4, 2023 11:48

By

Majka Darka Lazića neutešna: Predosetila da Darkov oporavak ne ide kako treba, Katarina joj u najvećoj muci okrenula leđa

Oporavak Darka Lazića ne ide kako bi trebalo

Pevač Darko Lazić pre nekoliko godina imao je operaciju smanjenja želuca, posle koje više nije imao problema sa viškom kilograma. Međutim, Lazić i dalje nije bio zadovoljan svojim izgledom, jer mu je ostao višak kože.

Pročitajte: Mladenci u crnom – Oženio se Darko Lazić treći put u najvećoj tajnosti FOTO 

Oporavak Darka Lazića

ATA images

Zbog toga se pre nekoliko dana podvrgao operaciji uklanjaja viška kože. No, oporavak Darka Lazića ne ide onako kako bi trebalo, jer se pevač i dalje nalazi u bolnici. Zbog toga je otkazao trenutno ugovorene nastupe, o čemu je obavestio svoje pratioce na Instagramu.

Pročitajte: Ana Sević i Darko Lazić zajedno u provodu – Evo šta posle svega kažu o svom odnosu 

Oporavak Darka Lazića bi išao dobro da se pevač pridržavao saveta lekara, ali pošto posle operacije nije mirovao, morao je ponovo da se vrati u bolnicu.

– Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam, biće sve okej. Bio sam malo nemiran, doktori su sve dobro odradili – rekao je Darko.

Majka naslutila da oporavak Darka Lazića ne ide kako bi trebalo

Majka Darka Lazića već dugo nije u kontaktu sa sinom, pa ni ne zna kako je protekla njegova operacija. Kada su novinari stupili u kontakt s njom, niko nije znao u kakvom je stanju Darko, ali ona kao da je naslutila da nešto nije u redu.

Oporavak Darka Lazića

Rajko Ristić

Darko niti me je zvao niti znam kako se oseća nakon operacije. Ništa ne znam. Plašim se da mu se nešto nije iskomplikovalo, pa da to kriju od mene. Ne znam šta ću ako mu se nešto desi. To je teška operacija. Pokušala sam da ga dobijem, ali ona mi spušta slušalicu. Ne znam šta je s tom ženom, da li je luda kad mi zabranjuje da popričam sa sinom? Kao da ga je omađijala.

Pročitajte: Haos u Brestaču – Darkovoj majci pozlilo, za sve krivi novu snajku, a evo šta on kaže 

Oporavak Darka Lazića

Ata images

– Darku ne može biti bolje nego kod svoje kuće i kad majka brine o njemu. Majka najbolje zna šta treba sinu. Ko zna kako mu je i da li ona uopšte zna kako da mu pomogne. Ona se samo bakće oko tih treninga, a njemu treba nega po ceo dan. Znam da ne peva već neko vreme i da mora da miruje, plašim se da on to ne sluša i da ne leži uopšte. Da mu se to ne bi iskomplikovalo, najbolje bi bilo da dođe kući i da leži ovde u Brestaču – rekla je Branka i ne znajući da joj je sin ponovo završio u bolnici, jer se njegovo zdravstveno stanje iskomplikovalo.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM