scandal

September 16, 2017 14:00

By

“Oprosti”, nova pesma Mirze Šoljanina

Pevač Mirza Šoljanin objavio je novu pesmu pod nazivom “Oprosti”, a tim povodom organizovao je glamuroznu promociju u Beogradu kojoj su prisustvovale brojne kolege i predstavnici medija.

Na beogradskom splavu “Port by Community”, Mirza Šoljanin je okupio najbliže saradnike i prijatelje, kako bi im premijerno prikazao novi spot. Među njima su se našli i Dženan Lončarević, Vesna Dedić, Boris Režak i mnogi drugi.

Prisutni nisu krili oduševljenje novom pesmom i Mirzinim glasom, koji je na najbolji način doneo priču o tome šta se dogodi kada dođe kraj jednoj ljubavi, kada je potrebno reći “Oprosti…”.

“Nije lako reći ‘Oprosti’, ali kada se izgovori u pravom trenutku, onda to nije nimalo teško. Reč ‘oprosti’ treba čuvati, da se ne bi istrošila vremenom”, kaže Mirza o poruci koju nosi njegova nova pesma.

Muziku i tekst singla “Oprosti” napisao je Dino Muharemović, a aranžman pesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspešnijih albuma pevača poput Dina Merlina i Aleksandre Radović.

Pesmu i prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Spot za pesmu “Oprosti” realizovan je uz podršku kompanija “Euroasfalt” i “Mrvica”. Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović.

AUTOR: scandal!

FOTO: Antonio Ahel